Створюємо форум разом!
|
|
Malkavian4481 | Дата: Вт, 25.08.2009, 01:35 | Сообщение # 76 |
Награды: 11
Статус: Offline
| блін, адміни, я з вас трохи дивуюсь... 1)зробили шапку, показали народу, не встановили..... 2)пікколо висунув массу нормальних ідей, народ підтримав, ви нічого не зробили.... 3)висунули кандидатуру адмінів по дизайну, казали шо шось будете робити, нічого не змінили... може пора вже шось міняти? може вже зробим з форума шось нормальне? як думаєте, чому зареєстровано 48 учасників, а рекорд відвідуваності 11? я все розумію, адмін - сугой.. можна поставити собі космічний рейтинг, або кльовий ранг, а корисного зробити хоч щось? якщо б справді зробити з форума щось путнє, то можна було б думати про якусь рекламу вкотакті\інших сайтах, а так.. що рекламувати... форум в якому рухаються тільки теми асоціації і опиши попереднього учасника? блін, кароч думайте шось, бо це не діло...
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Вт, 25.08.2009, 22:53 | Сообщение # 77 |
Blocking Клавіші
Награды: 4
| ТАк бля! Поперше..... Ідеї.... Створю Теми а ви далі Заливайте туди шо хочете... а Дизайн...коли востаннє ми Зробили жжехто дужен сильно матюкався шо не нравиться....... Вот блін Народ Сказав шо Давайте старий Дизайн.....ми вернули..........шо хочете нового так і Пишіть давайте новий дизайн...... шапка...... Ми готуєм до неї стартову сторінку!Бо мит пробували її поставити получалась виюачте мені ПАРАША...... тре міняти повністю Головну Сторінку........ ТОму так Довго............ що ще...... ненаю шо ше сказати..... купа тем де можна постворювати щось нове......... не нравляться Адміни.........я тобі завтра дас Адміна і Роби шо Хоч з ФОрумом...ліпи собі рейтинг........ Месаги і все таке.......... Я ні Репутайції ні рейтингу собі не ставив.... ми лиш чистили форум, Добавляли темки....пробували зроити дизайн ви його блін обісрали....сказали верніть шо було ми вернули! шо шось не так? Якшо хочете блін мене на форумі вже завтра не буде..... мені то таке...
Життя Прекрасне! Лови момент!
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Вт, 25.08.2009, 23:08 | Сообщение # 78 |
Награды: 14
| Quote (NagatoGhost) Поперше..... Ідеї.... Створю Теми а ви далі Заливайте туди шо хочете... Quote (NagatoGhost) купа тем де можна постворювати щось нове......... Ти, мабудь, не читав попередню сторінку цієї теми. Quote (NagatoGhost) хочете нового так і Пишіть давайте новий дизайн Хочем новий але нормальний і робочий. Quote (NagatoGhost) шапка...... Ми готуєм до неї стартову сторінку!Бо мит пробували її поставити получалась виюачте мені ПАРАША...... тре міняти повністю Головну Сторінку........ ТОму так Довго............ Питань немає. Ми, просто, не знали. Quote (NagatoGhost) не нравляться Адміни...... Ну не те щоб всі адміни, але... Quote (NagatoGhost) я тобі завтра дас Адміна і Роби шо Хоч з ФОрумом. Так, як Пікколо2 вже немає то я тобі, по секрету скажу. В нього були полуадміновські права. Але я про них не просив. І вони мені були не потрібні. Тому... ні.. ще раз адміна мені не треба. Чи це про Мелка??? Мелкавіан.. хоч адміна??? Будеш шостим адміном при 11-ти активних користувачах форума. =) Quote (NagatoGhost) ліпи собі рейтинг........ Месаги і все таке.. Назік... ти мене з кимось путаєш...я - не ти і не брутал апле. Quote (NagatoGhost) Я ні Репутайції ні рейтингу собі не ставив... Всі дружно клацаєм на вставлений малюнок під цією мессагою. =) Quote (NagatoGhost) ми лиш чистили форум, Добавляли темки.. Де? Коли ви чистили форум?? видалили пару тем, які вже давним давно були в архіві??? Краще б трохи слікували за флудом... от це б була чистка... Так так.. я замітив... добавили Темку "музика" хоча вона вже і так є на форумі =) Он той же Малкавіан так він добавляє... якісь новити... щось цікаве вишуає. Quote (NagatoGhost) Якшо хочете блін мене на форумі вже завтра не буде..... мені то таке... Може давай проголосуєм? =))) Я за те щоб тебе не було! Я знаю, це не реально - решта скаже щоб ти залишався... але якщо є хоч маленький шанс, то чому б його не використати... =)
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
Сообщение отредактировал Piccolo3 - Вт, 25.08.2009, 23:13 | |
| |
Malkavian4481 | Дата: Вт, 25.08.2009, 23:29 | Сообщение # 79 |
| Quote (NagatoGhost) Створю Теми а ви далі Заливайте туди шо хочете... чорд! не теми створювати треба.. а розділи... тему я сам створити можу... і залити туди хоч шось... Quote (NagatoGhost) шапка...... Ми готуєм до неї стартову сторінку!Бо мит пробували її поставити получалась виюачте мені ПАРАША...... тре міняти повністю Головну Сторінку........ ТОму так Довго............ а... ну тоді ок.... Quote (NagatoGhost) купа тем де можна постворювати щось нове......... в темах можна створювати нові месаги... треба розділи... Quote (NagatoGhost) я тобі завтра дас Адміна і Роби шо Хоч з ФОрумом...ліпи собі рейтинг........ Месаги і все таке.......... аааааааааааа!!!!!!!!!!!!! я не про то мову вів... я мав на увазі шоб адміни шось з форумом робили... Quote (NagatoGhost) пробували зроити дизайн ви його блін обісрали.... та бо з дизайном не дуже чесно кажучи получилось... але ж я пам"ятаю ви якийсь там сайтик показували... там дизайн був класний... невже не можна зробити шось подібне? Quote (NagatoGhost) Якшо хочете блін мене на форумі вже завтра не буде..... чувак шо ти в крайності зразу падаєш? я такого не писав... блін, невже ви готові тупо звалити з сайту замість того щоб просто трохи постаратись? з.і. сорь якшо мій попередній месаг трохи жосткувато написаний, просто був не совсєм вмєняємий... свято все-таки^^Додано (25.08.2009, 23:29) ---------------------------------------------
Quote (Piccolo3) Може давай проголосуєм? =))) Я за те щоб тебе не було! А я категоричн проти!! нас і так мало... я того і стараюсь вже шось заливати, щоб форум хоч трохи живіший був... нафіга старатись для форума в якому 10 чол? так може і тих 10 чол вигнати?? блін, народ, не тупіть, а робіть краще шось для форуму...
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Ср, 26.08.2009, 00:19 | Сообщение # 80 |
Blocking Клавіші
| Я тобі кажу шо роблю! Але все не нравиться вам.....так якого Х я буду парити собів мозги...хочете робити....будласка...дам Адміна і Вперед! робіть шо хочете...... Піссоло голосуй шоб мене не було... мені по шарабану.....
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Ср, 26.08.2009, 00:28 | Сообщение # 81 |
| Quote (NagatoGhost) Я тобі кажу шо роблю! ну в такому разі все нармуль...
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Ср, 26.08.2009, 00:31 | Сообщение # 82 |
| мабудь, ти нас не чуєш =) ми, не кажем, що нам не подобається те що ви робите. Ми кажем, що хочем щоб ви зробили. А ви не робите. Quote (NagatoGhost) Піссоло голосуй шоб мене не було... мені по шарабану..... Ти запитався чого ми хочемо. Я відповів. Що ти мав на увазі "мені по шарабану"? Що щоб ми не робили ти всеодно залишишся? =) Додано (26.08.2009, 00:31) --------------------------------------------- "Свобода дІй" пишеться через "і" . .виправте плз.
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Ср, 26.08.2009, 00:33 | Сообщение # 83 |
Blocking Клавіші
| Добре це зробив шо ше? шапку і Дизайн стартової сторінки готуєм...... Далі що ще?
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Ср, 26.08.2009, 00:36 | Сообщение # 84 |
| І створи ше плз розділ аніме огляд, і творці аніме.. поки що все... розділи можеш підписати по-своєму... це я так шоб ти знав шо я маю на увазі...
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Ср, 26.08.2009, 00:37 | Сообщение # 85 |
Blocking Клавіші
| ОК де їх створити? конкретніше...
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Ср, 26.08.2009, 00:39 | Сообщение # 86 |
Blocking Клавіші
| Картинки поправлю Завтра........ ЗАраз немає настрою.....
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Ср, 26.08.2009, 00:44 | Сообщение # 87 |
| Важке питання. зараз є "головний розділ" "загальний розділ!" і там і там про аніме. і там і там НЕ про аніме. Ну куди виставиш там і буде. Думаю ніхто не обидиться якщо це буде в головному замість загального або навпаки. Що ще... Відключи Рейтинг повідомлень в Форумних іграх і найди адміна що буде терти флуд. =)
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Ср, 26.08.2009, 00:49 | Сообщение # 88 |
Blocking Клавіші
| завтра буде...я зараз занятий соррі......
| |
| |
BruTaL^^ApPle | Дата: Чт, 27.08.2009, 10:51 | Сообщение # 89 |
Зліва - Єнот, справа - йА=)
| Наилучший вид Корректна робота і відображення форуму гарантована тільки в браузерах OPERA и FireFox 
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Чт, 27.08.2009, 14:04 | Сообщение # 90 |
| Quote (BruTaL^^ApPle) OPERA и FireFox А як же самий популярний браузер "Інтернет Експлорер"??? Ви його ігнорите?
| |
| |
Kasumi | Дата: Чт, 27.08.2009, 16:21 | Сообщение # 91 |
Kawaii-desu талісманчик=)
Награды: 3
| Quote (Piccolo3) А як же самий популярний браузер "Інтернет Експлорер відколи він найпопулярніший?!
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Чт, 27.08.2009, 17:44 | Сообщение # 92 |
| від тоді як його встроїли в віндовс =)
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Чт, 27.08.2009, 18:12 | Сообщение # 93 |
Blocking Клавіші
| Що скажете про новий Дизайн?
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Чт, 27.08.2009, 18:17 | Сообщение # 94 |
| Quote (NagatoGhost) реально зараз більшість народу сидить На фаєр Фоксі і Опері... Дуже мало народу сидить на Експлорері....так роблять вибач мені лише "чайники" які не знають компа і яким не потрібні різні там сайти....для яких важливі ПОшти і Сайти своїх компаній...... згідний з тобою на 100% Quote (NagatoGhost) Що скажете про новий Дизайн? мені особисто подобаэться.. навіть дуже.. найкраще з того шо було...^_^
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Чт, 27.08.2009, 18:27 | Сообщение # 95 |
Blocking Клавіші
| Заливати Скріпти на Блискавки і На Почервоніння надписів?
| |
| |
BruTaL^^ApPle | Дата: Чт, 27.08.2009, 18:29 | Сообщение # 96 |
Зліва - Єнот, справа - йА=)
| Quote (NagatoGhost) Заливати Скріпти на Блискавки і На Почервоніння надписів? сам заллю=))
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Чт, 27.08.2009, 18:35 | Сообщение # 97 |
Blocking Клавіші
| Блискавки вже залив...залий на зміну кольору!
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Чт, 27.08.2009, 20:47 | Сообщение # 98 |
| ладно.. забили... повторю головне прохання до адмінів.. - відключіть лічильник повідомлень в форумних іграх. Повторичи чому чи ви пам"ятаєте?
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Чт, 27.08.2009, 20:54 | Сообщение # 99 |
| Quote (Piccolo3) повторю головне прохання до адмінів.. - відключіть лічильник повідомлень в форумних іграх. а де блін к-ть месагів набивати???? ти хочеш остаточно вбити форум?
| |
| |
dr_mom | Дата: Чт, 27.08.2009, 20:54 | Сообщение # 100 |
| серйозно.... молодці оформлення на 5+ мені дуже подобається!!!!!
Прийшов, побачив, нафлудив!!! ^_~
| |
| |