Створюємо форум разом!
|
|
Piccolo2 | Дата: Вт, 04.08.2009, 15:42 | Сообщение # 51 |
| Маю декілька пропозицій щодо форуму: Але то треба буде його структуру докорінно змінити =) Найти одного терпа (якого всі будуть матюкати, плювати йому в лице, бити морду при зустрічі), щоб він тер весь флуд в не флудовому розділі. А якщо тема переростає в щось зовсім інше то переносити повідомлення в окрему тему. Як для прикладу - тема про дизайн.. почалась з дизайнерів і дизай а закінчилась баннерами. Так не Краще вже перенести Пости про Баннер в якусь окрему тему типу "приймаються варіанти баннерів на форум". Це трохи зменшить кількість флуду на форумі... люди будуть хоч трішки думати що писати бо будуть знати - видалять нафіх їхній брєд.... А це зробить форум трішки більш цивілізованим... Далі Зробити розділ Флуд. В ньому відключити лічильник повідомлень. І в нього помістити такі підтеми, як: "Форумні ігри" - і це головне. Люди, яким подобаються форумні ігри - всеодно будуть там писати.. Гратись... Але є люди, які використовують ці Фор.Ігри чисто для підняття кількості повідомлень собі (цікаво навіщо це їм взагалі?) і от їм то вже прийдеться заходити на інші теми форума. Підтимувати там спілкування. Створювати самим якісь теми. Так сказати - розвивати форум будуть. "Флуд" - підрозділ в якому запросто можна буде написати фразу типу "Ну от чого я забув принести собі бутилку води і поставити біля компа? це ж зараз мені іти на кухню, включати кругом світло, батьків розбужу. Та і впадло взагалі-то. Буду терпіти до ранку" "Арена" - місце для розборок. От недавно ми тут трішки непорозумілись з Привидом і це відображалось практично в всіх темах форума. =) Ноу фан. Навіщо решті форумчан спостерігат за нашими рогободаннями. Так би собі створили б тему типу "НагатоГост вс Пікколо2". І массакрились би собі там. Тай вкладка з власними повідомленнями була б в нас поменша. А то в мене від Привида 23 листа. =)))В нього, мабудь, більше =) "Без контрольна" - підрозділ, який би не модерувався адмінами. А то деколи так хочеться виматюкатись а нема як ((( . А так такі б люди заходили б сюди і давай тут писати "шедеври". "Джаіл" "тюрьма" . От я не знаю чи це реально на цьмоу форумі, але на деяких я таке зустрічав. Підрозділ в якому можуть спілкуватись тільки люди якісь забанені. Для чого така поблажка? Як двічі забанений я можу сказати, що я цих двух банів навіть не відчув - 24 години це навіть не серйозно. Але, якщо когось забанять на місяць і більше то 90% що така людина піде з форуму. Тому що за місяць можна відвикнути від чого завгодно. Знайти собі Форум покраще та і ваще. Потім Розділ в якому б обговорювались теми не звязані з аніме. Я памятаю на одному форумі адмін вирішив запостити пару тем, які завжди були Холліварними. Так в цих темах кількість відвідування в продовж пів року перевищувала кількість відвідування форумних ігр. Наприклад "фемінізм" "аборт" "інститут чи армія" і так таді і тому подібне. Я от недавно думав тут також парочку таких тем підкинути але так і не знайшов куди це можна зробити. Потім Новини не повязані з аніме: 1. Новини Японії 2. Новини світу 3. Кіноновини 4. Новини ігрової індустрії - я бачу в нас і дівчатка граються в справжній чоловічий кіберспорт - Контру. такщо думаю про ігри всім буде цікаво почитати. І то знову таки. Деколи хочеться з форумом поділитись чимось цікавим. А куди це зробити я хз. Не буду ж я про фільми писати в розділі "аніме новини" =) І на завершення саме головне =) "Звязок з адміністрацією" =) Мені щось не подобається в форумі. Мені щось не подобається в діях адміністрації. В мене є якась пропозиція для адміністрації / геніальна ідея. Куди я маю це постити? По Правилам Форуму для цього має буди відповідний розділ, але його немає. І знову таки по правилам форуму - писати текі месасаги не в спецалізованому відділі можуть каратись баном ( Ноу фан. Quote (Правила форуму) IV. Стосунки між користувачами і адміністрацією. 2. Обговорення дій адміністрації (адміністраторів і модераторів форуму) категорично забороняється в будь-яких форумах і темах, за винятком спеціалізованого форуму, призначеного для обговорення всіх аспектів роботи порталу і всього форуму. "Технічний розділ" В мене щось не працює. Я маю ідяе як змінити щось на форумі в кращу сторону (в технічному плані). Значить мені сюди. А не в розділ "знайомства" чи "форумні ігри". Ну кажись все. 100% щось забув але то вже таки - згадаю допишу. І що ви на це скажите? Бажанго не писати "так" "ні" "дещо так дещо ні" Виділіть трішки часу - напишіть що сподобалось, що не сподобалось. Давайте поговоримо на цю тему. Це ж наш форум - так зробимо його кращим. ------------------------------------------------------------------------------- моє відношення до Код Гіасс моє відношення до Бліч моє відношення до Дез ноте моє відношення до Елвен лейд моє відношення до Наруто моє відношення до Хеллсінга моє відношення до російських фансабів моє відношення до російських фандабів Додано (03.08.2009, 18:35) --------------------------------------------- І ще... Я пам"ятаю як я потрапив на цей форум. Сільвер зробих ПіАр в Вконтакті. Я пам"ятаю, як я шукав анімешніків в франківську - ми з друзями розвішували рекламки по всьому франківську. Я от, що подумав. Може ви проведіть також якусь рекрамну акцію. Бо я знаю 40+ анімешніків з франківська. І з ким з них не спілкуюсь. Всі вони кажуть, що не знають вас. Я вважаю, що хоч якась частина з них з залюбки буде жити на цьому форумі. Все таки свій рідний .. Франківський .... анімешний... ------------------------------------------------------------------------------- моє відношення до Код Гіасс моє відношення до Бліч моє відношення до Дез ноте моє відношення до Елвен лейд моє відношення до Наруто моє відношення до Хеллсінга моє відношення до російських фансабів моє відношення до російських фандабів Додано (04.08.2009, 09:55) ---------------------------------------------
+ ------------------------------------------------------------------------------- моє відношення до Код Гіасс моє відношення до Бліч моє відношення до Дез ноте моє відношення до Елвен лейд моє відношення до Наруто моє відношення до Хеллсінга моє відношення до російських фансабів моє відношення до російських фандабів Додано (04.08.2009, 15:42) ---------------------------------------------
+
Сообщение отредактировал Piccolo2 - Пн, 03.08.2009, 15:46 | |
| |
NightWolfGhost | Дата: Вт, 04.08.2009, 16:20 | Сообщение # 52 |
Blocking Клавіші
Награды: 4
Статус: Offline
| Я залиф на Сайт кілька Скріптів.... ДОсить Гарно виглядають... + з Часом ми підшукаємо гарну шапку і поставимо на Головну сторінку і на форум... з Повагою Адміністрація Сайту!
Життя Прекрасне! Лови момент!
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 16:24 | Сообщение # 53 |
Кєкс
Награды: 2
| дякуємо адмінам за кавайний дизайн ...уря!!!!
Як казали козаки: Гавно ти а не самурай!Х))) Справжній оптиміст навіть на кладовищі бачить плюси замість хрестів... Ядерна боєголовка "Пациків"-миттєво перетворює будь-яке місто в Пациків=))) Нормальнiй людинi щоб виспатись потрiбно ще 5 хвилин.... Гуцульські програмісти довели, що 8 трембіт = 1 трембайту. енергія - це те, що є в кожній людині поки не попросиш її щось зробити=))))))
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Вт, 04.08.2009, 16:52 | Сообщение # 54 |
Награды: 11
| Quote (Piccolo2) Потім Новини не повязані з аніме: 1. Новини Японії 2. Новини світу 3. Кіноновини 4. Новини ігрової індустрії - я бачу в нас і дівчатка граються в справжній чоловічий кіберспорт - Контру. такщо думаю про ігри всім буде цікаво почитати. так, я також про це думав... от знайшов цікаву інфу про європейського мангака, і не знаю куди виложити, або американського мангака японського походження, ну і т.п... доречі, є окремий розділ "Загальний флуд!", але там нема де пофлудити... а деколи ж хочеться наприклад обговорити якусь аніму, окремих персів, ну або просто появляються питання до форумчан... доречі кльово об"єднали старий і новий дизайн))))
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 17:03 | Сообщение # 55 |
Кєкс
| особисто я читав...і думаю шо непогані....але я не адмінко понту з того шо я прочитав...
Як казали козаки: Гавно ти а не самурай!Х))) Справжній оптиміст навіть на кладовищі бачить плюси замість хрестів... Ядерна боєголовка "Пациків"-миттєво перетворює будь-яке місто в Пациків=))) Нормальнiй людинi щоб виспатись потрiбно ще 5 хвилин.... Гуцульські програмісти довели, що 8 трембіт = 1 трембайту. енергія - це те, що є в кожній людині поки не попросиш її щось зробити=))))))
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Вт, 04.08.2009, 17:05 | Сообщение # 56 |
| ну я також підтримую майже все... але останнє слово за адмінами...
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 17:13 | Сообщение # 57 |
Кєкс
| Quote Я ж просив - висловитись. Якщо все тобі подобаються то напиши постик "чувак, рулиш. Все ніштяк. Синхронізація 100%" і так далі і тому подібне. А я шо по твоєму спорожняюсь чи шо? всі теми достойні і все-я висловився, тобто випорожнився
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Вт, 04.08.2009, 17:29 | Сообщение # 58 |
| та ні, не те, щоб я з чимось не згідний... но вот:Quote (Piccolo2) Найти одного терпа (якого всі будуть матюкати, плювати йому в лице, бити морду при зустрічі), щоб він тер весь флуд в не флудовому розділі. А якщо тема переростає в щось зовсім інше то переносити повідомлення в окрему тему. ну в нас на форумі 5 адмінів, і модер(и)... ну це так, приблизна цифра точну к-ть не знаю... ну от нехай вони і видаляють весь флуд і оффтоп... Quote (Piccolo2) "Джаіл" "тюрьма" . От я не знаю чи це реально на цьмоу форумі, але на деяких я таке зустрічав. Підрозділ в якому можуть спілкуватись тільки люди якісь забанені. Для чого така поблажка? Як двічі забанений я можу сказати, що я цих двух банів навіть не відчув - 24 години це навіть не серйозно. Але, якщо когось забанять на місяць і більше то 90% що така людина піде з форуму. Тому що за місяць можна відвикнути від чого завгодно. Знайти собі Форум покраще та і ваще. ну, справа в тому що тут не так вже і часто когось на банку садять, та і форум поки що не такий і великий, тому я вважаю що без цього поки що можна обійтись... ну поки що вроді все... до іншого претензій не маю, скажу навіть більше - підтримую всіма руками (і ногами)...
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 17:31 | Сообщение # 59 |
Кєкс
| а ну да бо получиться шо від сили 2 -3 людей в тюрмі будуть і то в кращому випадку
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Вт, 04.08.2009, 17:33 | Сообщение # 60 |
| Quote (MaSari) і то в кращому випадку ні навпаки... в гіршому випадку)))
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Вт, 04.08.2009, 17:43 | Сообщение # 61 |
| Quote (Piccolo2) Хоча, якщо ніхто з наявних не готовий бути терпом то якраз був би нормальний варіант покликати на форум сторонню особу яка б безпосередньо терла б тут весь цей срач. угу... і ти надієшся що хтось захоче це робити?
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 18:25 | Сообщение # 62 |
Кєкс
| я пас....мене ніхто не просив але на всякий...
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 21:03 | Сообщение # 63 |
Кєкс
| чого не треа-треа вміти ігнорувати матюки в свою сторону і бути похуїстом 4-го рангу
| |
| |
Kaname | Дата: Вт, 04.08.2009, 22:58 | Сообщение # 64 |
Награды: 1
| Да. Наврядчи хтось погодиться. Але мені сподобалась ідея про розділ непосвячений аніме. Про фільми, ігри, літературу... Всіж в кіно ходим? Не в одному аніме живем. Ще подобається ""Арена" - місце для розборок" і ""Без контрольна" - підрозділ, який би не модерувався адмінами. А то деколи так хочеться виматюкатись а нема як".
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 23:34 | Сообщение # 65 |
Кєкс
| мну теж заперло
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Вт, 04.08.2009, 23:36 | Сообщение # 66 |
Blocking Клавіші
| Створимо...=)
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 23:37 | Сообщение # 67 |
Кєкс
| уря!!!
| |
| |
Piccolo2 | Дата: Ср, 05.08.2009, 01:04 | Сообщение # 68 |
| дякую за підтримку.
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Сб, 15.08.2009, 00:16 | Сообщение # 69 |
Blocking Клавіші
| Як вам такий варіфант ШАпки???? Людина старалась...шапка Унікальна!
| |
| |
dr_mom | Дата: Сб, 15.08.2009, 16:45 | Сообщение # 70 |
| прікольно, але блондінку з ганслінгер гьол тре кимось замінити, якось вона там не вписується, а так решто подобається
Прийшов, побачив, нафлудив!!! ^_~
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Сб, 15.08.2009, 17:10 | Сообщение # 71 |
Blocking Клавіші
| ТА нехай буде.... "НА ВКУС И ЦВЕТ ТОВАРИЩЕЙ НЕТ".......=) ТОму буде ця Шапочка...
| |
| |
Kaname | Дата: Сб, 15.08.2009, 20:14 | Сообщение # 72 |
Награды: 1
| Класна шапочка!!!! А вона ы буде такою вузькою? Короче ставте швидше
| |
| |
BruTaL^^ApPle | Дата: Сб, 15.08.2009, 23:03 | Сообщение # 73 |
Зліва - Єнот, справа - йА=)
| я поставлю ліЧНА)))
| |
| |
Piccolo2 | Дата: Нд, 16.08.2009, 01:05 | Сообщение # 74 |
| може ти ще "лічна" трішки поміняєш будову форуму? створиш теми про, які я тут написав?
| |
| |
BruTaL^^ApPle | Дата: Нд, 16.08.2009, 11:17 | Сообщение # 75 |
Зліва - Єнот, справа - йА=)
| Quote (Piccolo2) може ти ще "лічна" трішки поміняєш будову форуму? створиш теми про, які я тут написав? ти це сам можеш зробити...
| |
| |