Anime IF

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Аццкій^^Єноть^^МаСарі  
Створюємо форум разом!
LuLuДата: Нд, 22.03.2009, 22:22 | Сообщение # 26
Награды: 0
Статус: Offline
aaa
я теж не можу плюси ставити!!
це якийсь глюк??

CARPE DIEM ! =)
KeiTaroДата: Нд, 22.03.2009, 22:35 | Сообщение # 27
Хочу буть модератором))) biggrin був на багатьох сайтах адміном і модером так,що досвід є))

Из тьмы хорошо видно, что происходит на свету, но из света тьма непроницаема; поэтому люди, принадлежащие свету, всегда боятся тьмы, но никогда — наоборот. ...
SiverДата: Пн, 23.03.2009, 18:37 | Сообщение # 28
Nani?
Награды: 3
Quote (Malkavian)
адмін, не подумай шо я даун, але чому я плюси не можу роздавати?

Взагалі-то користувач може давати лише 1 плюс в день... Можливо ти дав вчора, а 24 години ще не пройшло

SiverДата: Пн, 23.03.2009, 18:38 | Сообщение # 29
Nani?
Quote (Itachi-sama)
Хочу буть модератором))) biggrin був на багатьох сайтах адміном і модером так,що досвід є))

Модератором якого розділу?

MalkavianДата: Пн, 23.03.2009, 20:41 | Сообщение # 30
Взагалі-то користувач може давати лише 1 плюс в день... Можливо ти дав вчора, а 24 години ще не пройшло
Блын, але я взагалы ны одного не роздав..., Ладно, почекаю, може реально поможе...

Не треба надто багато негатива в мому позитивному світі..
LuLuДата: Пн, 23.03.2009, 22:09 | Сообщение # 31
24 години вже пройшло, а я досі не можу роздавати плюси! aaa

CARPE DIEM ! =)
KeiTaroДата: Пн, 23.03.2009, 22:21 | Сообщение # 32
Quote (meikari)
Модератором якого розділу?

На який назначиш)адміну видніше:)

Из тьмы хорошо видно, что происходит на свету, но из света тьма непроницаема; поэтому люди, принадлежащие свету, всегда боятся тьмы, но никогда — наоборот. ...
SiverДата: Вт, 24.03.2009, 17:13 | Сообщение # 33
Nani?
Quote (Itachi-sama)
На який назначиш)адміну видніше:)

А ти чим би хотів займатися? smile

Можливо хочеш започаткувати якийсь новий розділ то пиши, або вже існуючого розділи тоді вибирай.

claymoreДата: Вт, 24.03.2009, 18:05 | Сообщение # 34
Kawaii-Des Tenshi!
Награды: 6
я тоже плюси ставити не можу wacko

я маленькое садо-мазо,я маленький кавай...убью тебя я сразу,ты просто это знай
муррррррррр^^
SiverДата: Вт, 24.03.2009, 23:18 | Сообщение # 35
Nani?
Постараюсь на днях виправити....

BlackyДата: Ср, 25.03.2009, 15:42 | Сообщение # 36
загалом ідея Шикарна об’єднати всіх Аніме фанів в он лай і в реалі , форум клас теме також ... єдине чого б хотілось мб Хостінг не ФРІ?) адже на так важко організувати Сайт з Форумом на 200 мб) мені здається це булоб першим кроком до заснування офф фан клуба Анімефників)) smile

Piccolo2Дата: Нд, 26.04.2009, 02:57 | Сообщение # 37
Групу "Творчість"
малюнки там... фанфікі
NARIKДата: Нд, 26.04.2009, 16:54 | Сообщение # 38
Групу з корисними силками на скачування Аніме новин
eMeNdeMkaДата: Нд, 26.04.2009, 23:04 | Сообщение # 39
Награды: 2
Piccolo2, NARIK так є ж уже..уважніше передивіться форум..

=(^_^)=
KasumiДата: Чт, 30.07.2009, 10:23 | Сообщение # 40
Kawaii-desu талісманчик=)
любі адміни, робіть шось з таблицею стилів. А то напряжно лазити по форумі wacko
Piccolo2Дата: Чт, 30.07.2009, 14:51 | Сообщение # 41
Або нічого не робіть - верніть все як було при Сільверові.
NightWolfGhostДата: Пт, 31.07.2009, 22:15 | Сообщение # 42
Blocking Клавіші
Награды: 4
Якщо вам так не подобається наше дизайнування будласка...ми пробуємо різні варіанти...робимо щось новеньке....іноді не виходить...адже ми самі вчилися методом проб і помилок... якщо не бажаєте щоб наш сайт був особливим...ОК... я виставляю голосування за зняття нас з Адмінів по дизайну...і Повернення форумові колишнього вигляду... раз вам так не подобається...ми хотіли як краще...ви плюєтеся тим що ми робимо...Краще блін сидіти на Стандартному Юкозівському Сайтику (який навіть сайтом не можна назвати...а тупо форум) яких на даний момент існує біля 200! чи на Оригінальному сайті яких більше немає...ви подівіться по Укозу скільки ще сайтів з Таким дизайном як був у нас...а Скільки таких як в Нас зараз... все я більш нічого не казатиму роблю голосування...лише прохання... якшо проголосуєте проти усунення і повернення колишнього дизайну ...то будласка...коли ми вам будемо пробувати помогти не плюйтеся...і не кажіть щоб ми сайт під вас підганяли... спробуйте прислухатися до наих порад...якщо щось стосується суто дизайну так можете сказати...та якщо це суто ваша проблема... Послухайте що ми вам кажемо і не плюйтеся що все так Погано! дякую за увагу з Повагою Адміністрація сайту!

Життя Прекрасне! Лови момент!
KanameДата: Пт, 31.07.2009, 22:54 | Сообщение # 43
Награды: 1
NagatoGhost, з голусуванням ти погарячився. Не думаю що хтось проти. І ти якось питання не конкретно в цьому голосуванні поставив. Навіть не знала Так чи Ні натискати... Давайте вже закриєм цю тему.

Piccolo2Дата: Пт, 31.07.2009, 23:31 | Сообщение # 44
Quote (NagatoGhost)
Якщо вам так не подобається наше дизайнування будласка...ми пробуємо різні варіанти...робимо щось новеньке....іноді не виходить...адже ми самі вчилися методом проб і помилок...

Поставили новий сайт.. він ... ну... як на мене він ніякий бо тупо білий/чорний /жовтий.. або ще якийсь. Так поставьте назад старий і пробуйте експерементувати далі. Навіщо нам бачити ваші помилки і матюкатись на вас за них.

Quote (NagatoGhost)
я виставляю голосування за зняття нас з Адмінів по дизайну...і Повернення форумові колишнього вигляду...

Хороша ідея... Голусування покаже чого хоче форум. чи Чорний екран чи хоч стандартний але форум.

Quote (NagatoGhost)
раз вам так не подобається...ми хотіли як краще...ви плюєтеся тим що ми робимо...Краще блін сидіти на Стандартному Юкозівському Сайтику (який навіть сайтом не можна назвати...а тупо форум) яких на даний момент існує біля 200!

Я все розумію. але повторюю - не вийшло там щось у вас - так поставьте назад робочу версію і правьте ваш форум. Нашо нам-то страдати ... сидіти на недоробленому.

Quote (NagatoGhost)
чи на Оригінальному сайті яких більше немає..

Де сайт? Та одна сторінка з годинником, мінічатом і форумом? Аніме онлайн не рахується - він не працює. В всякому випадку я не зміг добавити туди відео.
Сайт це там де БАГАТО всього... важко хоч щось добавити? Контактну інформацію??? Фотографії з аніме клубу... Якихось пару статей злити з нета - тупо відкрити Гугле.ком і написати там "аніме новини" або щось про що ви хочете нарити інфу "кавай" "такеші кітано" "отаку" .. .і т.д. і т.п. Якихось волпаперів налити з нета... Ну ваще... хоч якусь інфу.
А то вже хз скільки висить по серед екрана фраза з граматичною помилкою. Ноу Фан (

Quote (NagatoGhost)
ви подівіться по Укозу скільки ще сайтів з Таким дизайном як був у нас...

ой блін. Укоз ваще дешевий сервіс. Нормальні люди дають 15баксів і відкривають норм домен другого порядку. Хоча дякую, що не на народі.

Quote (NagatoGhost)
а Скільки таких як в Нас зараз...

Мабудь мало - люди намагаються доробити те чим хочуть похвалитись перед іншими..

Quote (NagatoGhost)
коли ми вам будемо пробувати помогти не плюйтеся...і не кажіть щоб ми сайт під вас підганяли... спробуйте прислухатися до наих порад...

Все залежить від обставин... Буде погано - будем жалітись... будуть погані поради - їх не будуть виконувати... Це логічно.. Це в самій суті людини.. як материнський інстинкт або інстинкт самозбереження. =)
До чиїх порад??? =))))

Quote (NagatoGhost)
якщо щось стосується суто дизайну так можете сказати...та якщо це суто ваша проблема..

Я просто відповідаю на твоє повідомлення. Нормальне явище на форумі... Один пише - другий віповідає.. Потім Знову Перший. А далі Третій.. а потом понеслось флуд. срач. холівар =)

Quote (NagatoGhost)
Послухайте що ми вам кажемо і не плюйтеся що все так Погано!

Якщо я бачу ацтой, то щоб мені не казали я всеодно буду бачити ацтой. Томущо для мене це ацтой.

Quote (NagatoGhost)
дякую за увагу з Повагою Адміністрація сайту!

З адіміністрацією переписувався звичайний користувач форуму - Пікколо Два - перший Двічі забанений. Ну і цифра "два" не просто так =)
Аццкій^^Єноть^^МаСаріДата: Сб, 01.08.2009, 00:14 | Сообщение # 45
Кєкс
Награды: 2
Навіщо нам бачити ваші помилки і матюкатись на вас за них.

мабуть тіки тобі бо я не помічав шоб хтось був не заловоленим...в мене екран махенький...яле ж я мовчу і не висне в мну вашше...канеха зникаючі назви тем жгуть!!! happy biggrin biggrin
звичайний користувач

не звичайний, а Перевірений! dry

Як казали козаки: Гавно ти а не самурай!Х)))

Справжній оптиміст навіть на кладовищі бачить плюси замість хрестів...

Ядерна боєголовка "Пациків"-миттєво перетворює будь-яке місто в Пациків=)))

Нормальнiй людинi щоб виспатись потрiбно ще 5 хвилин....

Гуцульські програмісти довели, що 8 трембіт = 1 трембайту.

енергія - це те, що є в кожній людині поки не попросиш її щось зробити=))))))

Malkavian4481Дата: Сб, 01.08.2009, 01:29 | Сообщение # 46
Награды: 11
Quote (NagatoGhost)
ви подівіться по Укозу скільки ще сайтів з Таким дизайном як був у нас...

треба дивитись не на гірше, і казати як у нас тута всьо зашибісь, а дивитись на кращі, і намагатись піднятись до їхнього рівня...

Quote (Piccolo2)
ой блін. Укоз ваще дешевий сервіс. Нормальні люди дають 15баксів і відкривають норм домен другого порядку. Хоча дякую, що не на народі.

та навіть і дешевий мона нормально обставити... наприклад також юкозівський сайт http://hapyto.ucoz.ru/ і шо? невже поганий?

http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text
http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
Piccolo2Дата: Сб, 01.08.2009, 02:36 | Сообщение # 47
Quote (MaSari)
я не помічав шоб хтось був не заловоленим

Покрути скроликом чуть-чуть вверх... це так... щоб далеко по форуму не лазити не шукати.

Ну між "звичайний" і "перевірений" ніякої різниці. Я сам собі "перевірений" виставив при регістрації. там була така опція...

Quote (Malkavian4481)
та навіть і дешевий мона нормально обставити...

Згоден. Просто ці всі сервера доменні халявщикам ліплять лєві банери.. а вони мене бісять. як і всі банери в загальному =) А ще в мою молодість ссилка яка посилала на всяі там фрісайти на всяких укозонародах означала, що сайт як мінімум буде ДУЖЕ тормозити.. І от ця ненавість просочилась в мене і не вивітрюється =)
NightWolfGhostДата: Сб, 01.08.2009, 14:51 | Сообщение # 48
Blocking Клавіші
Награды: 4
так вивітри ! Бо Ти тут найбільше пінишся! Найбільше нас обсираєш вибач на слові і так далі! я не Для себе старався! Ще раз кажу1 для вас1 а тобі блін не догодиш! іди на іний форум якщо тобі тут все так не подобаєтьсяя! все Алєс якщо такі преценденти продовжиться я забаню твій Ай-Пі!

Життя Прекрасне! Лови момент!
KanameДата: Нд, 02.08.2009, 01:15 | Сообщение # 49
Награды: 1
Може вже заспокоїтесь? Скільки можна гристися? Треба для вас окрему тему створити. Будете там переписуватися. Чесно, перестаньте вже нарешті!

Malkavian4481Дата: Пн, 03.08.2009, 00:19 | Сообщение # 50
Награды: 11
Quote (CanDy^^CorE)
ти був би адміном....сістемним...на уКозі працював би))))гг...дали б тобі Модера ..і опцію чистити повідомлення у свої темі))))

та шо ви блін тоже вимахуєтесь, які ви кльові адміни? та тут же адміном може будь хто стати, треба тільки попросити, і як на то вже пішло, то вклад пікколо в форум також значний, він постійно закидає різну цікаву інфу, в свій час придумав ранги на форумі, і аніме передивився явно дуже дофіга, так чому йому не можна адміном стати? angry

http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text
http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
Пошук:

500