Вгадай аніме ПО КРИВРУКМУ ОПЕСУ СУЖЕТА (РОФЛЛЛ)
|
|
dr_mom | Дата: Пн, 16.03.2009, 18:47 | Сообщение # 1 |
Награды: 4
Статус: Offline
| Ви розписуєте деталь сюжету анімехи, використовуючи: 1. Граматичні помилки 2. Сам сюжет, тільки дуже бредово написаний 3. Всякі гони Ви не можете: 1. Перекручувати сюжет анімехи! .............................................................................. почну я: він - гримнутий шахматіст вона - секаста бікса, в якої волосся покрилось зеленою плісінню (ха) вони разом: толком ніхто не знає, але всі думають, що вони всякими ізвратами занімаються, але взагалі її майже вбили, його покоцали, вона йому сказала, що дасть йому якусь фігню взамін на те, що він буде служити їй.....так і сталось....ше там був якийсь штріх, який вчився в його школі, потім він став його ворогом і шахматіст відповідно шифрувався....кароче, якшо не вгадаєте, то я ше цього бреда понаписую (*звучить як погроза *)....
Прийшов, побачив, нафлудив!!! ^_~
| |
| |
Kaname | Дата: Пн, 16.03.2009, 19:48 | Сообщение # 2 |
Награды: 1
| Код Гіас))) По землі шастає банда бродячих псів які ніяк не можуть впертись в якісь ворота.Главний штріх крашений бландін. Навевно хотів воші вивести. А ще з ними чувиха з розовим волоссям під хлопцика, від якої постійно пахне. Ніхера не жре крім води. І ця парочка веде їх всіх в одне місце (не туди куди ви подумали).Короче чувиха і брадячі пси знаходять вхід в ТЕ МІСЦЕ але по дорозі всі здихають. Канешно хепіенда нема і всім триндец. А тепер скажіть що це за бредова анімеха 
| |
| |
dr_mom | Дата: Пн, 16.03.2009, 19:52 | Сообщение # 3 |
| фак, банда бродячих псів? шось я таке чув, але не можу пригадати.....
| |
| |
Kasumi | Дата: Пн, 16.03.2009, 22:15 | Сообщение # 4 |
Kawaii-desu талісманчик=)
Награды: 3
| Kaname, аа!! Wolfs Rain
| |
| |
Kaname | Дата: Вт, 17.03.2009, 00:55 | Сообщение # 5 |
| FatalDream, правильно!)))
| |
| |
Siver | Дата: Вт, 17.03.2009, 13:50 | Сообщение # 6 |
Nani?
| Мммм ждем коли FatalDream, опише якесь аніме...
| |
| |
Kasumi | Дата: Вт, 17.03.2009, 19:11 | Сообщение # 7 |
| Чувак, що маєчорне довге волосся і очі в нього підмальовані фіолетовими тінями. Він має велику змію і шиплячо- спокусливий голос.
| |
| |
Hiwatari | Дата: Вт, 17.03.2009, 19:18 | Сообщение # 8 |
Награды: 0
| Спочатку подумав, шо то Волдеморт з Гаррі Поттера, але згадав, що після переродження він був лисим, тож не підходить. Я думаю, шо то Орочімару з Наруто!
| |
| |
Kasumi | Дата: Вт, 17.03.2009, 19:32 | Сообщение # 9 |
| Звичайно, що Орич!! Твоя черга
| |
| |
Hiwatari | Дата: Вт, 17.03.2009, 19:42 | Сообщение # 10 |
Награды: 0
| я вгадав, вгадав))) Хм-гм, тепер тре самому шось придумати... Цей хлопець має нехарактерне для японців волосся - руде. Він, наче просто так, по дорозі додому щодня приносив квіти для одного з духів, який жив біля стовпа неподалік від його будинку. Та суть не в цьому, він міг бачити духів... ОДного разу на цю дівчинку-привид напало чудовисько у роговій масці, і... раптом з'явилась дівчина у чорному костюмі-напівкімоно із мечем, одним ударом вбила монстра... Та наступного разу монстри напали на сім'ю рудоволосого... і дівчина в чорному не змогла її врятувати, то вона передала свою силу Рудому... у нього з'явився меч і він врятував сім'ю... ну а далі почались нові пригоди і тому подібне))) У цього хлопця з'явились друзі, такі як лучник-квінсі (передостанній у своєму роді), суперсильний хлопець з модифікованими руками і дівчина з маленькими помічниками і багато інших)))
| |
| |
Kasumi | Дата: Вт, 17.03.2009, 19:57 | Сообщение # 11 |
| Це Ічіго Куросакі?!
| |
| |
Kaname | Дата: Вт, 17.03.2009, 20:08 | Сообщение # 12 |
| Bleach)))) Це кароче дуже озобочена анімешка))) Про хлопця і його гарем. Що саме цікаве якого чорта їм цей сапляк знадобився? А дівчатка на любий смак. Розові, голубі, червоні, чорні... я про волося)) Навіть одна мацявка зовсім. І всі між собою лупляться хто ж буде Башкадуні. А їх краще не злити. Як розізляться то і замочити можуть. Кароче пацан ВЛИП. А ще там така штука літаюча з секундоміром є (як муха тільки більша). Зявляється майже після кожної дівчачої розборки. Ну і що че за анімушка? Додано (17.03.2009, 20:08) --------------------------------------------- Ой доки цей бред розписувала ще вгадали. Gome gome 
| |
| |
Kasumi | Дата: Вт, 17.03.2009, 20:22 | Сообщение # 13 |
| спочатку думала, що Bamboo blade. Але шо за мушка?!
| |
| |
dr_mom | Дата: Вт, 17.03.2009, 21:34 | Сообщение # 14 |
| 2 Kaname: це вже твій другий пост, по якому пальоно, шо ти Rosario+Vampire подивилась. і то взагалі не мушка, а кажан, але пох, тема дозволяє відгадайте: він в повній жо*censoured by administration*, але вони ше в той час не сплили, шо вона - це він, тобь наобрт, він-це вона, бо їй хтось в голову приліпа яксь муру і вона обстригл волосся.... ше там її 2 гоміка і ше один чувак ніяк між собю поділили не можуть, і взагалі він в неї втюрився і взагалі він мажор, а він(тойс вона) бомж і в неї должок, бо вона там комусь зб....тойсть шось розбила, через ш вон в повній жо*censoured by administration*....ШО І ТРЕБА БУЛО ДОВЕСТИ.....хартесь 
| |
| |
Kasumi | Дата: Вт, 17.03.2009, 21:42 | Сообщение # 15 |
|
| |
| |
Kaname | Дата: Вт, 17.03.2009, 21:57 | Сообщение # 16 |
| Ouran Дааа ну ти і накрутив аж мозги за... Тепер я У чувака проблема.Здибав бомжиху на мусорці і тепер повний (...) по життю.Ніякого спокою.А чувиха така що і два слова до купи не стулить. І взагалі поводиться як повний даун. Зато один погляд на неї дозволяє про віагру забути. Ну і пох що вона і не людина зовсім і важка як грузовик зато гарна. Ну а далі Санта Барбара. Він страждає. вона не доганяє. а тут ще і зла(а може і не зла) сестра близнючка, і аномалія якась постійно навколо, і комікси дибільні якісь ні..я не понятно, кароче повний дурдом. Ну і що це за (...) така?
| |
| |
dr_mom | Дата: Вт, 17.03.2009, 22:35 | Сообщение # 17 |
| по-моєму, я цей бред дивився, але не пригадується, може "любов та інші неприємності", але дай пліз підказку....
| |
| |
Kaname | Дата: Вт, 17.03.2009, 22:49 | Сообщение # 18 |
| Ок, підсказка))) Там таких як та дівчьонка дофіга.Правда розумніших))))І від людей їх хіба по парі додаткових вух відрізниш)))
| |
| |
dr_mom | Дата: Вт, 17.03.2009, 23:23 | Сообщение # 19 |
| внатурі якийсь бред....я пас
| |
| |
Kaname | Дата: Вт, 17.03.2009, 23:42 | Сообщение # 20 |
| Воно дуже відоме.З ГЛИБОКИМ філософським змістом. Такщо почекаю доки інші свою думку вискажуть))
| |
| |
Kasumi | Дата: Вт, 17.03.2009, 23:50 | Сообщение # 21 |
| Ельфійська пісня і це Люсі та Кота))?
| |
| |
Kaname | Дата: Ср, 18.03.2009, 00:15 | Сообщение # 22 |
| Неа(((
| |
| |
Siver | Дата: Ср, 18.03.2009, 14:39 | Сообщение # 23 |
Nani?
| Та це 100% Чобіти Чі і "той що в токійський університет поступає" сорі забув як звати Так тепер я Значить так. Є чувак, а в нього є двоюрідня сестра, здається І є крім цього світу ще 2 світи (паралельні) і короч з тих паралельних світів прийшли 3 дівчини, які полюбили цього чувака, а цей чувак без поняття кого любити, а полюбив в кінці взагалі свою однокласницю. Короч шо це аніме?
| |
| |
dr_mom | Дата: Ср, 18.03.2009, 16:42 | Сообщение # 24 |
| адмін, чекай підтвердження а по твоїй загадці, по-моєму, Shuffle, бо ти з гаремніків більше нічо не бачив ах маладец, нехер тобі той флуд дивитись
| |
| |
Kaname | Дата: Ср, 18.03.2009, 18:16 | Сообщение # 25 |
| Я не знаю(((
| |
| |