Вгадай аніме ПО КРИВРУКМУ ОПЕСУ СУЖЕТА (РОФЛЛЛ)
| |
Siver | Дата: Ср, 18.03.2009, 22:16 | Сообщение # 26 |
Nani?
Награды: 3
Статус: Offline
| Угу це Шафл Загадуй!
| |
| |
dr_mom | Дата: Чт, 19.03.2009, 14:52 | Сообщение # 27 |
Награды: 4
| ...кароч, жила собі дошка (тобто малалетка, ше в неї толі голова чешеться торлі роки смердлять але вони якось муває волоссвм) і коли вона побачила його, їй здалось що то вона..........в загал він гонщик, тойсть пардон льотчик через чисту впадковсть поув в повну жо*censoured by administration* але врптувало її і само не здох....і воше він з вигляду тьолку нагадує, ше тпм є жоп-звезда (співачка) яка тоже була з ним в повній ж....тойсть не там конкретно, але вони в місці де чуть не задихнулись і таі справи, потім на них знов пришельці напали...а взагалі він літає на такій фігні, назпаться муха з наглосм на букві а, а її йтато його шеф, але вщзагшалі він не її тато ьов жлв усиновл тиоймс десь найшлт....шось я звщш по клавіатрурі не попапв так шось хартесь вже і відгадуйту
Прийшов, побачив, нафлудив!!! ^_~
| |
| |
Kaname | Дата: Чт, 19.03.2009, 17:06 | Сообщение # 28 |
Награды: 1
| Ну ти і намудрив... треба подумати...
| |
| |
dr_mom | Дата: Чт, 19.03.2009, 21:22 | Сообщение # 29 |
| а шо це я таке загадував? , аж самому страшно , ах да : ці дві тьоли співають, але одна - відомп попсяра, а 2-го покишо співає в переулках і розкручується, зато своїм співом РОЗГАНЯЄ_ІНШОПЛАНЕТНИХ_ТВАРЕЙ_ВСЯКИХ....в главного героя воллллпа,воолллпо....вопло.....воплі, бл.... ВОЛОССЯ - синє, і дуже довге.....і взагалі в нього ше два друга є, 1 - сумоїст(трохи лишної виги) , 2 - снайпер, і по-моєму 2-ий ше дівчат вміє кльово розводити, хоть він трохи плуг, помішаний на MS-DOSі ....але менше з тим.....жкнр аніме -МЕХА, хоча я про це вже казав, взагалі ці дві тьолки в ньогв втюрились а він їх в ігнор кинув, ну тобто не кинув а (мега_спойлер_тим_хто_його_ше_не_бачив) жодну з них не вибрав.....це так харить: подивився анімеху, вони там вже завоювали плануту на якій весь народ аравійський(назвем їх так, хотя араби тут воше не втема) оселяться, він полетить крізь не бо яке не має купола, а яку безкрає, А ТЬОЛКУ СОБІ ВАСЯ НЕ ВИБРАВ, от мудак , ше імя в нього таке, як клавіш на моїй клаві, зліва від пробелй + буків "а (сканворди пішли, і воше на цьому форумі треба відкривати тему флуд, бо я шось взагалі припух), ну так вот, про шоя там, фх да, кароч анімешка культова, і це вже не перша її частина, анімеха недавно )віднолсно) вийшла.....якшо не відгадаєте за 24 год, я тоді обіжусь...і....і....кароч я трохи обіжусь <<<мля, який я тут кавайний
Сообщение отредактировал dr_mom - Чт, 19.03.2009, 21:24 | |
| |
Siver | Дата: Пт, 20.03.2009, 19:14 | Сообщение # 30 |
Nani?
| Ексель-сага?
| |
| |
dr_mom | Дата: Пт, 20.03.2009, 20:04 | Сообщение # 31 |
| та шо ти всьо на 1 спихаєш, не........кароч це Macross Frontier...цей пост шось довго розгадували (і не розгадали, до речі).....загадуйте хтось
| |
| |
Malkavian | Дата: Сб, 21.03.2009, 23:08 | Сообщение # 32 |
Награды: 0
| Лади, я загадую... Ну вот карчє.... Живе собі один штрішок, і йому тупо на всьо пофіг, його батя тоже алкаш і пофігіст, вот і ходить цей пацанчег в школу, і є в нього там корєш такийже роздовбай як і він... І вот одного разу коли він валив в школу, то зустрів чіксу, повністю загублену для цього світу, вона боялась піти в школу, ну а він тіпа морально поміг цій прибитій.. ну а потом вони подружились, і цей тіп поміг їй відродити драмгурток, а ше цьому пацику тіпа сон весь час снився, а коли ця чікса на сцені виступала, то він поняв, шо їй цей самий сон сниться.. а потім вони поженились, а вона померла при родах... така лажа одним словом...
Не треба надто багато негатива в мому позитивному світі..
| |
| |
Kaname | Дата: Сб, 21.03.2009, 23:16 | Сообщение # 33 |
| CLANNAD? Але я щось про померла при родах не памятаю. Хоча там декілька альтернативних кінцівок...
| |
| |
Malkavian | Дата: Сб, 21.03.2009, 23:24 | Сообщение # 34 |
| Правильно, Кланнад. Ну ненаю я дивився, Нагіса померла при родах і народила дівчинку... Тамое тіпа спочатку не спілкувався з тою дівчинкою, але все одно там хеппі енд..Це по повнометражці, а зараз я серіал дивлюсь, але ще не бачив кінець.
| |
| |
Kaname | Дата: Сб, 21.03.2009, 23:39 | Сообщение # 35 |
| Тепер я))) Вона кароче двом хлопам голови морочить.Хоча не понятно ще хто кому)) Обидва хлопа не проти її крові попити, у прямому розумінні, тай вона не проти їм її дати, але вони там тіпа ламаються... Одного з тих хлопів Нуликом звати а другий моє імя забрав(плагіатор!!!). Ну вот так вони собі і живуть... О! Весь час питання гризе. Як чікса з Нуликом спати встигають якщо кожної ночі в Штірліца по території школи граються? А ще в тій школі наркомани кожної ночі збираються. Постійно на якихось кальосах сидять. Ім їх дають щоб на людей не нападали.Ну кароче все дуже заплутано...
| |
| |
Hiwatari | Дата: Нд, 22.03.2009, 12:30 | Сообщение # 36 |
| Лицар-вампір!!! Подивилась нарешті))) Тепер я... Додано (22.03.2009, 12:30) --------------------------------------------- Вони познайомились зовсім випадково... Один із них, прикидається добрим (назвемо його Х), роблячи при цьому погані вчинки, а інший (У його звали) є добрим, роблячи всі спроби розкусити першого. Знайомство їхнє транслювали по телику і закінчилось воно вбивством підставного У. Х і У були надзвичайно розумними, але як і у людей пам'яті на все не вистачить, тож користувались допоміжними матеріалами: той що У - більш продвинутіший штріх, тож у нього все комп'ютеризовано, а Х - тож продвинутий, але віддає перевагу старим методам - ручка і папір))) Є у нього друг, який страшенно сходить з розуму, коли йому не даш з'їсти "забороненого плоду" На протязі всього серіалу плетуться всілякі інтрижки з приводу діянь, які роблять Х і У, а ще до цього всього в Х втюрилась ще одна писака))) за це її 7 днів тримали прв'язаною і з закритими очима (особливі у неї були очі). Та враз усі про все забули, навіть Х і У разом жити почали))) І ще одне У - солодкоїжка, а в кінці вони обидва померли. Переможцем вийшов друг - любитель "заборонених плодів"
Сообщение отредактировал Hiwatari - Нд, 22.03.2009, 12:32 | |
| |
Malkavian | Дата: Нд, 22.03.2009, 12:33 | Сообщение # 37 |
| А... Ну це Death note здається...
| |
| |
Hiwatari | Дата: Нд, 22.03.2009, 12:35 | Сообщение # 38 |
| Вгадав)))
| |
| |
Malkavian | Дата: Нд, 22.03.2009, 12:40 | Сообщение # 39 |
| тепер я? Угу... Жив собі один тіп... і якось в метро він побачив свого однокласника, який пробував врятувати божа, і коли вони вже двоє його врятували, їх поїзд переїхав... і тут чудо.. вони попали не в рай, а в кімнатку в центрі токіо, в якій була велика чорна куля...
| |
| |
Hiwatari | Дата: Нд, 22.03.2009, 12:50 | Сообщение # 40 |
| Цього точно не бачив(((
| |
| |
Kasumi | Дата: Пн, 23.03.2009, 17:28 | Сообщение # 41 |
Kawaii-desu талісманчик=)
| Quote (Malkavian) тепер я? Угу... Жив собі один тіп... і якось в метро він побачив свого однокласника, який пробував врятувати божа, і коли вони вже двоє його врятували, їх поїзд переїхав... і тут чудо.. вони попали не в рай, а в кімнатку в центрі токіо, в якій була велика чорна куля...
| |
| |
Siver | Дата: Пн, 23.03.2009, 19:00 | Сообщение # 42 |
Nani?
| Quote (Malkavian) Угу... Жив собі один тіп... і якось в метро він побачив свого однокласника, який пробував врятувати божа, і коли вони вже двоє його врятували, їх поїзд переїхав... і тут чудо.. вони попали не в рай, а в кімнатку в центрі токіо, в якій була велика чорна куля... 
| |
| |
Malkavian | Дата: Пн, 23.03.2009, 19:02 | Сообщение # 43 |
| Ну невже ніхто не знає?... Здаєтесь?
| |
| |
Hiwatari | Дата: Пн, 23.03.2009, 23:02 | Сообщение # 44 |
| Я особисто здався вже давно...
| |
| |
Malkavian | Дата: Пн, 23.03.2009, 23:12 | Сообщение # 45 |
| Це Gantz... Я особисто мангу читав, мені казали що анімеху зняли просто жахливу....
| |
| |
Blacky | Дата: Ср, 25.03.2009, 15:21 | Сообщение # 46 |
| Гг мб попробую я ... Два брата акробата , Молодший великий і з вигляду страшноватий)) а Другий ліліпут образно говорячи)) короч дітлахи бавились сірниками і це їм боком вилізло ... тепер вони разом блукають по світі винищуючи всяку бяку задопомогою своєї "*****" а головне що вони здатні на будь які великі вчинки заради одне одного ... адже яка велика братська любов)
| |
| |
Malkavian | Дата: Ср, 25.03.2009, 15:23 | Сообщение # 47 |
| Хммм... Це алхімік?
| |
| |
Blacky | Дата: Ср, 25.03.2009, 15:24 | Сообщение # 48 |
| Звісно))) Старий добрий Стальний Алхімік)
| |
| |
Malkavian | Дата: Ср, 25.03.2009, 15:35 | Сообщение # 49 |
| лади... на цей раз я пропущу... загадуйте хто хоче...
| |
| |
Blacky | Дата: Ср, 25.03.2009, 16:44 | Сообщение # 50 |
| йааа ще раз))) Маленька кавайна дівчинка з з короткою стрижкою закохується в свого однокласника) він відповідає взаємністю) але вони ще нерозуміють що таке кохання перший поцілунок перше призання здавалось б все булоб добре як би не жахливий експеремент в якому приймала участь його кохання , все змінилось війна втрати , жаххххххх но вони всерівно разом незважаючи на те ким вона стала ... чи довго він витримає цю біль ... 
| |
| |
|