|
Лажа і Шедеври: 3 причини!
|
|
| dr_mom | Дата: Пн, 16.03.2009, 18:34 | Сообщение # 1 |
Награды: 4
Статус: Offline
| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! тепер вього 3 причини, але вони ПОВИННІ БУТИ СУТТЄВІ, все решта без змін......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Правила гри такі: перший називає аніме і каже, що воно - Шедевр/Лажа (наприклад ГТО - шедевр) - і називає 1 причину в підтвердження своєї думки. Наступний називає 2 причини, наступний 3, наступний 4, наступний 5 і він же називає наступне аніме + Лажа/Шедевр, АБО ТЕ САМЕ АНІМЕ (НАПРИКЛАД, гто - Лажа), але вже що воно не шедевр, а лажа і знову спочатку. Кількість причин дотримувати обовязково. Вони не повинні повторюватись. Вони не мають бути тупі (напр. ГТО - лажа, бо я його не бачив і т.д.). За кожну причину Вам нараховується 2 бали, а тому, хто замикає круг (пятий) 10 балів за причини + 5 балів за те, що закрив круг + 2 бали за нове аніме з однією причиною. Якщо Ви бачите, що не можете продовжити, можете обірвати круг і запропонувати своє аніме з однією причиною, але Ви вже не можете завершити круг по цьому аніме (тобто бути пятим, хто назве 5 причин). За це Ви получаєте (за нове аніме і 1 причину) 1 бал. Жоден з учасників не може розміщувати 2 дописи підряд. ЖОДЕН З УЧАСНИКІВ НЕ МОЖЕ РЕДАГУВАТИ ВЛАСНІ ДОПИСИ. -------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- УВА ГА: ЖОДЕН УЧАСНИК НЕ МОЖЕ ЗАКРИТИ БІЛЬШЕ 2-ОХ КРУГІВ ПОСПІЛЬ! -------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- Пе рший круг граємо до 100 дописів, після цього підібємо підсумки. Якщо Ви абсолютно не вїхали в правила, пишіть в пропозиції, або мені на ЛС. ............................................................. Почнемо з того ж ГТО: Ітак ГТО - шедевр, бо: 1. Воно про те, як учні можуть іздіватись зі вчителя
Прийшов, побачив, нафлудив!!! ^_~
| |
| |
| Siver | Дата: Вт, 17.03.2009, 13:46 | Сообщение # 2 |
Nani?
Награды: 3
| ГТО - шедевр, бо: 1) Бо воно ржачне 2) Оригінальний підхід вчителя до учнів
| |
| |
| dr_mom | Дата: Вт, 17.03.2009, 15:06 | Сообщение # 3 |
| 1. бо багато персів 2. кожен з них унікальний і взагалі класно змальований 3. за "Ейчі Онізука. 22 года. Холост" - бейд фраза, я б сказав культова!
| |
| |
| Hiwatari | Дата: Вт, 17.03.2009, 19:23 | Сообщение # 4 |
Награды: 0
| Gome, недочитався))) 1. Онідзука має класний підхід до косплею (сподобався костюм слона у 14 чи 15 серії) 2. У нього кавайна стрижка 3. Він класно вміє розкидати поганих хлопців, коли справа доходить до його честі і честі його учнів 4. Екчі, як істинний вчитель живе у школі)))
| |
| |
| Siver | Дата: Вт, 17.03.2009, 20:00 | Сообщение # 5 |
Nani?
| 1. Екчі колишній член банди. Цікаво подивитися на вчителя-бандита 2. Оригінальний підхід до учнів. 3. Він жме на грудь 180 кг 4. Клас який веде Екчі дійсно нагадує клас, а не купку окремих героїв з різними характерами 5. Настільки обезбашену людину треба пошукати Так далі Евангеліон - шедевр, бо: 1. Це єдиний жанр зі всіх аніме, які я бачив, який може зробити з емо нормальну людину 
| |
| |
| Kaname | Дата: Вт, 17.03.2009, 20:11 | Сообщение # 6 |
Награды: 1
| 1. Шедевр бо таку як Аска важко не любити)) 2. Там і бої цікаво дивитися і питання задуматись заставляють
| |
| |
| dr_mom | Дата: Вт, 17.03.2009, 21:39 | Сообщение # 7 |
| ту адмін: шо ти на 1 і теж аніме однакові причини пишеш? -2! ітак евангеліон - шедевр: 1. велика філософія, особливо в останніх трьох серіях 2. великий прорив, особливо в плані графіки, як на 1995 рік 3. +1 за шланги із ж..., ну ви зрозуміли
| |
| |
| Siver | Дата: Ср, 18.03.2009, 14:50 | Сообщение # 8 |
Nani?
| 2 dr_mom, блін не спалив... 1. Своєрідні Трансформери а я їх фан 2. В кінці розумієш нафіга ти дивився аніме 3. Перший раз нормальне пояснення чому саме підлітки супергерої 4. Цікава історія кожного з головних героїв, та переплетення їх доль
| |
| |
| Kaname | Дата: Ср, 18.03.2009, 15:31 | Сообщение # 9 |
| 1. Можна поржати і поплакати 2. Кавайний пінгвін 3. Опенінг подобається 4. Реально цікаве 5. Та командирша з фіолетовим волоссям(забула як її звати) офігенна Далі я )))) Full Metal Alchemist шедевр бо: 1. Ед надзвичайно сильний персонаж 
| |
| |
| Siver | Дата: Ср, 18.03.2009, 15:39 | Сообщение # 10 |
Nani?
| 1. Єдине аніме про алхімію 2. Прекрасно показано, що філосовський камінь не є найважливіше в житті!
| |
| |
| dr_mom | Дата: Ср, 18.03.2009, 16:33 | Сообщение # 11 |
| я все-таки перерву ланцюг *зловіщий сміх* Ітак: Наруто - лажа 1. бо там дуже багато серій п.с.: читайте нову поправку в аніме (для тих, хто не звернув увагу)
| |
| |
| Hiwatari | Дата: Чт, 19.03.2009, 21:29 | Сообщение # 12 |
| Наруто - лажа, бо: 1. Блін - не люблю наговорювати н аніме... поганого аніме не буває, просто ми його не розуміємо 2. Бо там кілька сезоні у яких ду-у-же багато серій (японська Санта-Барбара)
| |
| |
| claymore | Дата: Чт, 19.03.2009, 21:33 | Сообщение # 13 |
Kawaii-Des Tenshi!
Награды: 6
| наруто-лажа...бо: воно ніяк закінчитись не може... там чим дальше,тим прікольніше,а поки дочекаєшся...то вже на пенсії сидіти будеш... але яка б це лажа не була...я його так лю
я маленькое садо-мазо,я маленький кавай...убью тебя я сразу,ты просто это знай муррррррррр^^
| |
| |
| dr_mom | Дата: Чт, 19.03.2009, 21:40 | Сообщение # 14 |
| ЛАЖА: 1. ...і кожна з них дуже розтянута (серія) 2. із-зі нього мало в країні тру_анімешніків, типу - шоб то подивитись? - наруто - о, наруто! і більше нічо крім наруто не дивиться.... 3. так мало, шо там серій багато, воно ше й безкінечне, грошесосалка для звичайних смертних, його штампують суто в комерційних цілях, первинна зацепка вже давно загубилась.... 4. графіка лажова, могла бути краща....
| |
| |
| claymore | Дата: Чт, 19.03.2009, 21:43 | Сообщение # 15 |
Kawaii-Des Tenshi!
| шо правда,то правда...вже легше тупо мангу прочитвти,якшо дуж цікаво=)
я маленькое садо-мазо,я маленький кавай...убью тебя я сразу,ты просто это знай муррррррррр^^
| |
| |
| Kaname | Дата: Пт, 20.03.2009, 01:05 | Сообщение # 16 |
| Яб таких причин ще 10 написала але здається по правилах не можна
| |
| |
| dr_mom | Дата: Пт, 20.03.2009, 17:55 | Сообщение # 17 |
| не зрозумів....чому не можна? по-моєму норм причини, якшо я помиляюсь, то скажіть що не так....і пліз, пишіть Ваші коменти в меседжах разом із причинами, бо гра закінчується на 100-ому повідомленні
| |
| |
| Malkavian | Дата: Пт, 20.03.2009, 18:48 | Сообщение # 18 |
| Не можна тому що Канаме уже писала останньою, а по правилах два рази пыдряд не можна... А 5 причин я набрати не зможу, тому що я люблю цю лажу...
Не треба надто багато негатива в мому позитивному світі..
| |
| |
| Siver | Дата: Пт, 20.03.2009, 19:32 | Сообщение # 19 |
Nani?
| Наруто лажа: 1) тому, що якщо порахувати весь час який я потратив на перегляд аніме то це 220*23+93*23=7199хв=119год а міг займатись чимось корисним 2) можливо вже б перечитав всю мангу, але там не такі цікаві бої тому це чекання наступного бою напрягає 3) після деяких картинок, я зрозумів, що деякі епізоди з наруто були нагло здерті з інший аніме 4) Не подабається, що напочатку говорили, що Хокаге це найсильніші ніньдзя, а тепер виявляється, що вони просто сосунки порівняно з акатцукі 5) Під час перегляду складається враження, що автор придумує мангу на ходу і сам не знає точного кінця... Hellsing шедевр бо: 1) Головний герой не є доброю і гарною овечкою 
| |
| |
| claymore | Дата: Пт, 20.03.2009, 19:39 | Сообщение # 20 |
Kawaii-Des Tenshi!
| шедевр бо: 1.там кульний головний герой) 2.воно хоть не довге 3.і загадкове і водночас все зрозуміло 4.там прікольні бої 5.бо я дивилась це аніме з друзями
| |
| |
| Siver | Дата: Пт, 20.03.2009, 19:45 | Сообщение # 21 |
Nani?
| має бути спочатку 2 прийини потім 3 потім 4 потім аж 5
| |
| |
| dr_mom | Дата: Пт, 20.03.2009, 19:50 | Сообщение # 22 |
| Клеймор мочить (сама хитра) всім пацтолом_валятись шедевр (хоть я його не бачив) бо: 1. Дофіга кровіщі 2. Стильно намальований ГГ
| |
| |
| claymore | Дата: Пт, 20.03.2009, 20:24 | Сообщение # 23 |
Kawaii-Des Tenshi!
| ааааааа...я тепер вдуплила)))
| |
| |
| Kaname | Дата: Сб, 21.03.2009, 02:17 | Сообщение # 24 |
| 1.Шедевр бо де ще знайдеш такого "милого" вампірчика?)) 2.Прикольна поліцейська)) 3.Алакурд!!!!!!!!!!!!!!!
| |
| |
| Malkavian | Дата: Сб, 21.03.2009, 23:20 | Сообщение # 25 |
| Канаме не ображайся, але правильно Алукард. 1)Прикольний сюжет 2)Жорстока анімеха 3)Про самого відомого вампіра 4)Головний герой не хороший і не поганий
Не треба надто багато негатива в мому позитивному світі..
| |
| |