|
Я не люблю , коли...
|
|
| BruTaL^^ApPle | Дата: Нд, 23.08.2009, 21:10 | Сообщение # 1 |
Зліва - Єнот, справа - йА=)
Награды: 4
Статус: Offline
| Думаю, обясняти не треба...пишем... Я не люблю, коли заходить батя в кімнату і палить, шо я роблю за компом=))
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Нд, 23.08.2009, 22:36 | Сообщение # 2 |
Награды: 14
| Не люблю коли люди самі не роблять те чого вимагають від інших. "Не матюкатись" а самі матюкаються. "не курити" а самі курять. "не дивись наруто" а самі дивляться. "коли щось готуєш - не відходь від плити (зачасту це означає не іти курити)" а самі коли готують роблять все що попало але тільки не стоять біля плити...
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |
| NightWolfGhost | Дата: Пн, 24.08.2009, 10:57 | Сообщение # 3 |
Blocking Клавіші
| Не лю коли немає інтернету... Не люблю коли домахують рідні... не люблю коли мене заставляють шось робити... і найбільше не люблю коли немає грошей на цигарки а хочеться курити....
Життя Прекрасне! Лови момент!
| |
| |
| Kasumi | Дата: Пн, 24.08.2009, 13:19 | Сообщение # 4 |
Kawaii-desu талісманчик=)
Награды: 3
| не люблю коли хочуть помогти, а я цього не хочю і навпаки... не люблю не пунктуальність...
| |
| |
| NightWolfGhost | Дата: Пн, 24.08.2009, 21:42 | Сообщение # 5 |
Blocking Клавіші
| Я не люблю коли я запізнююсь...тому розібЮсь в ліпьошку але прийду вчасно.... а ше я не люблю коли мене засуджують за щось...а чим вони кращі?
| |
| |
| BruTaL^^ApPle | Дата: Пн, 24.08.2009, 21:45 | Сообщение # 6 |
Зліва - Єнот, справа - йА=)
| не люблю губити телефони)))
| |
| |
| NightWolfGhost | Дата: Пн, 24.08.2009, 21:48 | Сообщение # 7 |
Blocking Клавіші
| фак..ч.увак ...шось казали? не люблю коли чіпають моїх друзів....бо тоді можу вбити.....
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:11 | Сообщение # 8 |
| Яка тут система? Треба знову писати, що саме я не люблю, чи як?
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |
| Kasumi | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:11 | Сообщение # 9 |
| Не люблю галасливих дівок! Де так можна галасувати посеред міста? культура.... Не люблю, коли чіпляються гопи... 
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:12 | Сообщение # 10 |
| Quote (Piccolo3) Дата: Пн, Сьогодні, 22:11 Quote (Kasumi) Дата: Пн, Сьогодні, 22:11 Синхронізація =)
| |
| |
| Kasumi | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:13 | Сообщение # 11 |
| Piccolo3, пишеш шо тебе дратує, адже вічно шось нове знаходиться
| |
| |
| NightWolfGhost | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:13 | Сообщение # 12 |
Blocking Клавіші
| ха-ха-ха! Ненавиджу коли мене починає Домахувати Пікколо...Соррі чувак але це так.....
| |
| |
| Kasumi | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:14 | Сообщение # 13 |
| Quote (Piccolo3) Синхронізація =) кульно!
| |
| |
| NightWolfGhost | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:16 | Сообщение # 14 |
Blocking Клавіші
| Синхронізуймось!
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:20 | Сообщение # 15 |
| NagatoGhost, О... прочитавши твій пост стільки всякого загадалось... Ненавижу Нео Панків. Ненавижу Нео Реперів. Ненавижу Неадекватів. Ненавижу Нелюблю коли починають някати, бакати, каваїти сугоїти і так далі =) Ненавижу Нелюблю слово "Неко" і все що з ним звязано. Фан Арт .. Аніме.... Нікнейм... Космплей.... Та і взагалі котів =)
| |
| |
| Kasumi | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:22 | Сообщение # 16 |
| Piccolo3, я тоже зразу згадало: я не люблю, коли не люблять все те, що я люблю
| |
| |
| NightWolfGhost | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:23 | Сообщение # 17 |
Blocking Клавіші
| Не люблю коли моя Госпожа розчарована чимсь!
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:45 | Сообщение # 18 |
| Kasumi, Егоцентристка???? =))) Quote (NagatoGhost) Не люблю коли моя Госпожа розчарована чимсь! Так, Срочно! "Госпожа", напишіть мені в приват. Є розмова на бутилку конфет і коробку шампанського. Ну або інші фєнічкі. =)
| |
| |
| Kasumi | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:49 | Сообщение # 19 |
| Piccolo3,
| |
| |
| Malkavian4481 | Дата: Пн, 24.08.2009, 22:51 | Сообщение # 20 |
Награды: 11
| гм.. не люблю коли хтось вимахується більше ніж треба, не люблю коли мене просять зробити шось таке, що вони і самі можуть зробити, не люблю коли напрягають, не люблю коли якесь чмо думає шо воно розумніше за мене, не люблю сваритись через дурниці.. Quote (Piccolo3) Ненавижу Нео Реперів. а шо і таке є? Quote (Piccolo3) Ненавижу Неадекватів. наскільки неадекватів? Quote (Piccolo3) Нелюблю слово "Неко" і все що з ним звязано. Фан Арт .. Аніме.... Нікнейм... Космплей.... Та і взагалі котів =) иииииииииииииииииии....
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
| NightWolfGhost | Дата: Нд, 30.08.2009, 23:31 | Сообщение # 21 |
Blocking Клавіші
| я ненеавиджу коли мене якась лярва кусає до крові за плече......
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Пн, 31.08.2009, 00:07 | Сообщение # 22 |
| БУХАХА.. та вона з любові.. шо не готовий пожертвувати невеличкою частинкою плеча заради секса? =) Не люблю коли в коханої місячні починаються не вчасно
| |
| |
| Malkavian4481 | Дата: Пн, 31.08.2009, 00:09 | Сообщение # 23 |
Награды: 11
| Quote (NightWolfGhost) я ненеавиджу коли мене якась лярва кусає до крові за плече...... так... ніхто не любить комарів))) не люблю коли хтось відволікає, коли ти чимось зайнятий...
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
| Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Пн, 31.08.2009, 00:33 | Сообщение # 24 |
Кєкс
Награды: 2
| Не люблю коли всій сім"ї цікаво шо я роблю за компом... НЕ люблю коли настає останій день літа... не люблю коли мну дойобуют... не люблю ранки в понеділок... поки шо всо
Як казали козаки: Гавно ти а не самурай!Х))) Справжній оптиміст навіть на кладовищі бачить плюси замість хрестів... Ядерна боєголовка "Пациків"-миттєво перетворює будь-яке місто в Пациків=))) Нормальнiй людинi щоб виспатись потрiбно ще 5 хвилин.... Гуцульські програмісти довели, що 8 трембіт = 1 трембайту. енергія - це те, що є в кожній людині поки не попросиш її щось зробити=))))))
| |
| |
| NightWolfGhost | Дата: Пн, 31.08.2009, 11:16 | Сообщение # 25 |
Blocking Клавіші
| ненавиджу.... Коли я вчора трошки перебрав... а ше не люблю Ранок після концерту чи сейшну....=) В мене все болить...........
| |
| |