Питання про розділ...
|
|
Malkavian4481 | Дата: Пн, 31.08.2009, 11:05 | Сообщение # 201 |
Награды: 11
Статус: Offline
| Quote (Piccolo3) ти мене не за того приймаєш. бля, в тебе ж вроді і дружина є, і робота тоже... Quote (Piccolo3) Грін Гріна, Лов Хіни, Ох май годесів і прочих Онегай тічерів. онегай тічери це вид анім?))) шось тіпа жанр: жахи, містика, еччі, онегай тічери.))) Quote (Piccolo3) Вульф Рейт рімейки якісь?)))Додано (31.08.2009, 11:05) ---------------------------------------------
Quote (Piccolo3) аніме гамно але альтернативи немає =) а, доречі, пікколо2 так не думав... от найшов його слова по цьому поводу... "Аніме - немає поганого. Є невідповідний настрій." невже зміна нікнейма змінює також і смаки?
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Пн, 31.08.2009, 11:14 | Сообщение # 202 |
Blocking Клавіші
Награды: 4
| Та я знаю шо тепер ви мене вважаєте останнім підаром......та вас я не банив....це лиш попередження...... ПІссоло і Мелк ви робили трішки не те що треба в Темі Аніме ігор Я думаю Що..... Вибачте але для флуду і Обговорення роботи форуму є купа інших місць...дякую за увагу...
Життя Прекрасне! Лови момент!
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Пн, 31.08.2009, 13:38 | Сообщение # 203 |
| ей! обговорення шестиствольної хєрні це дуже важлива тема, так де ж її обговорювати якщо не в самій популярній темі?))) Додано (31.08.2009, 13:38) --------------------------------------------- а в мене 666 месагів :р
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
BruTaL^^ApPle | Дата: Пн, 31.08.2009, 13:48 | Сообщение # 204 |
Зліва - Єнот, справа - йА=)
| Мелк... І Піссоло ...ви нафлудили трошки не там...... флудіть там де тре....він бан не дав....лиш попередження....соррі.... Буде все Ок я сам зніму....
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Пн, 31.08.2009, 15:03 | Сообщение # 205 |
Награды: 14
| їбать.. нема бану.. щось в лісі здохло =) і на тому дякую... надіюсь ви не діяли з упередженням до нас і будете так само діяти з іншими флудерами форума =)
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |
BruTaL^^ApPle | Дата: Пн, 31.08.2009, 15:05 | Сообщение # 206 |
Зліва - Єнот, справа - йА=)
| Ні це чисто через те шо ше не вивів з себе...а тікі прикумарив....соррі але за флуд лиш попередження.....чи може ти БАН хочеш ще 1? хочеш пікколо 4???? (шутю)
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Пн, 31.08.2009, 15:32 | Сообщение # 207 |
| Quote (Piccolo3) їбать.. нема бану.. щось в лісі здохло =) і на тому дякую... надіюсь ви не діяли з упередженням до нас і будете так само діяти з іншими флудерами форума =) чувак, я нарешті вивів святу істину... флуди де хочеш, тільки не в темі з картинками...якщо флудиш в темі з картинками, то потроху... а якшо вже флудиш по повній, то роби це вночі, шоб не бачив одмін, і в гіршому випадку получиш попередження..
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Пн, 31.08.2009, 15:36 | Сообщение # 208 |
| просто ми проїхали... треба було ще малюнки загружати... =) а всі ці розмови хуячити як пост скріптом =)Додано (31.08.2009, 15:36) ---------------------------------------------
Quote (BruTaL^^ApPle) хочеш пікколо 4???? похуй... малкавіна всеодно не догоню. хто там рахував, що треба 12років....???
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Пн, 31.08.2009, 15:40 | Сообщение # 209 |
| та малкавіан і рахував... кому така фігня ше може прийти в голову)))
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Пн, 31.08.2009, 20:34 | Сообщение # 210 |
Blocking Клавіші
| хДД=) я не тікі про тему з картинками казав.... Є теми флуд....є Без Контролю! тут флудіть кіко завгодно! а в інших тематичних розділах нетре=)
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Пн, 31.08.2009, 21:30 | Сообщение # 211 |
| не знаю як мелк.. але власне не хочу флудити... воно само якось виходить.... є цікава тема.. .я про неї розмовляю... нема цікавої теми.. я про неї не розмовляю..
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Пн, 31.08.2009, 21:48 | Сообщение # 212 |
Blocking Клавіші
| Якщо хочеш порозмовляти про цікаву тему..... то не в тематичному розділі присвяченому чомусь іншому....розмовляй про це деінде....я ж кажу куча тем де можна пофлудити!
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Пн, 31.08.2009, 22:22 | Сообщение # 213 |
| вибач.. зірвалось . більше цього не повториться =)) ти мені віриш, друже-привиде?
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Пн, 31.08.2009, 22:25 | Сообщение # 214 |
Blocking Клавіші
| вірю...=() але я реально кажу...ненадо флудити і мене провокувати...я трошки псих...тимпаче шо вже все роблю для вас...а ви далі недавольні...=(
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Пн, 31.08.2009, 22:31 | Сообщение # 215 |
| не не.. ми я довольні.. я ж деь в цій же темі казав ... що цей форум пиздець який пиздатий... таких ще пошукати треба... ну я б не сказав що все =))) мені от тут треба пів кімнати покрасити... . покрасиш??? =) Слухай... назіку-привиде.... розкажи.. як ти бачив ту ситуацію коли потер аккаунт пікколо2... я вже розказав... мелк також розказав... мені ще цікаво як ти бачив ту ситцацію... розкажеш??? будь другом.. будь-ласка... =)
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Пн, 31.08.2009, 23:39 | Сообщение # 216 |
Blocking Клавіші
| я....хммм.... Я бачу купу твоїх постів(картинок) Пишу тобі 1-не зауваження..... 0 реакції....пишу 2-ге....0 реакції...картнки летять шо ппц! одна за одною.... пишу 3-тє.... 0 реакції..... захарююсь...тоді ти мене ше ппц харив...і даю бан..=)
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Вт, 01.09.2009, 22:07 | Сообщение # 217 |
| У всіх траур? Заливаєте горе?
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Вт, 01.09.2009, 22:14 | Сообщение # 218 |
Blocking Клавіші
| жа...в мене траур по літу....н мона вже силіти дор 4-ї ранку в компі..=(
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Вт, 01.09.2009, 22:34 | Сообщение # 219 |
| можна... але треба буде спати на лекціях. =)
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Вт, 01.09.2009, 22:40 | Сообщение # 220 |
Blocking Клавіші
| Я ше не Лекції маю а уроки я тіуо 11-й кляс...=( я ше маленьке.=(
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Вт, 01.09.2009, 22:47 | Сообщение # 221 |
| хм.. я з восьмого пішов в училище але брат в 11тому тупо бив болти... там не те що спати.. там можна було тупо принести горілочки і на трьох.. на задніх партах =) та і цей... з домашками все просто.... такщо можна і до 7 ранку сидіти =) апдейтити тут всіх
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Вт, 01.09.2009, 22:55 | Сообщение # 222 |
Blocking Клавіші
| соррі шас інакша система...не вчишся....валяєш Хуї...то хуй і получиш.............=9
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Вт, 01.09.2009, 22:59 | Сообщение # 223 |
| поки я вчився я цю фазу тричі чув. =) але насправді нічого не змінювалось...
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Ср, 02.09.2009, 22:46 | Сообщение # 224 |
Blocking Клавіші
| хДДД+)
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Ср, 02.09.2009, 23:52 | Сообщение # 225 |
Кєкс
Награды: 2
| всьо би бло кавай і сугой якби не їбанько Вакарчук з тупим ЗНО.....сорь за хвлуд.... доречі я за флуд своє відбув маєже відразу коли появивсо тут ....птом Ябк0 зняв з мене зауваження...
Як казали козаки: Гавно ти а не самурай!Х))) Справжній оптиміст навіть на кладовищі бачить плюси замість хрестів... Ядерна боєголовка "Пациків"-миттєво перетворює будь-яке місто в Пациків=))) Нормальнiй людинi щоб виспатись потрiбно ще 5 хвилин.... Гуцульські програмісти довели, що 8 трембіт = 1 трембайту. енергія - це те, що є в кожній людині поки не попросиш її щось зробити=))))))
| |
| |