Що Видалити?
|
|
NightWolfGhost | Дата: Чт, 23.07.2009, 22:10 | Сообщение # 1 |
Blocking Клавіші
Награды: 4
Статус: Offline
| В цій темі Напиіть Теми в ТОпіках які потрібно видалити на вашу думку... потім буде створене голосування ! Очистимо Форум Разом! якщо будуть помічені мною теми які були в Застої напротязі більш як місяця Вони будуть видалені!
Життя Прекрасне! Лови момент!
| |
| |
BruTaL^^ApPle | Дата: Чт, 23.07.2009, 22:27 | Сообщение # 2 |
Зліва - Єнот, справа - йА=)
| Пропоную видалити форум ,,Барахолка", ітак видно, шо це розділ не користується популярністю...на його місці пропоную зробити,наприклад, розділ ,,Про нас" тіпа ми, наші фотки, уподобання, захплення окрім аніме і т.д....
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Нд, 26.07.2009, 18:18 | Сообщение # 3 |
Награды: 11
| І так... тема №1 "ВАЖЛИВО!" (про першу сходку) для чого вона? №2 "ВСІМ СЮДИ!" (адреса башорга)....не сама важлива річ.... краще вже няшорг.... №3 "Важливо!" (тема зі ссилкою на тему про сходки в химері)... нафіга вона потрібна? №4 "Сайтик=)" (ссилочка на сайтик якого нема) нафіга воно потрібно? №5 "Аніме-вечори (важливо)" ну тут як хочете, просто тема ше з березня... №6 "ВАЖЛИВО!!!!" (опитування про сходки в химері) ну як нема сходок в химері, то і теми не потрібно... №7 "ВАЖЛИВО!!! (просьба голосувати в цій темі тільки після ну тут пояснювати не потрібно, аналог попередньої теми.... ну воть вроді основне виділив... кароч адмінам буде чим зайнятись...
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Нд, 26.07.2009, 22:28 | Сообщение # 4 |
Blocking Клавіші
| 1-Історія....Щоб Була згадка.... 2-буде видалено! 3-Історія 4-Видалю 5-Історія 6-Історія 7-Буде видалено (Видалю те що повторюється...та хоч якась памЯтьь має залишитися і про вечори в Химері і т.п.) З повагою Адміністрація Сайту
| |
| |
Piccolo2 | Дата: Пн, 27.07.2009, 01:09 | Сообщение # 5 |
| Краще б щось дописували замість того, щоб стирати. Взагалі нічого не стирайте. Наприклад мене пре деколи перечитувати старі теми.. або взагалі читати теми які я 100% знаю що не цікаві але я ще їх не читав. А що буде з голосами?? якщо теми видалять то рейтинг з постів що були в цих темах зникне? (От видалити ігрові теми то більшість форумчан відкатається в Шаолінів?)
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Пн, 27.07.2009, 01:59 | Сообщение # 6 |
Blocking Клавіші
| ну ігри видаляти не будем...а мессеги зберігаются=)
| |
| |
Piccolo2 | Дата: Пн, 27.07.2009, 02:36 | Сообщение # 7 |
| А може ще добавите гілку форума про новине не з світу аніме. чи щось таке... от наприклад сьогодні наткнувся на таку проблему - створював дві теми "тюнінг" і "кавай" і не знав куди їх постити... так як вони не підпадають ні під одну з категорій..
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Пн, 27.07.2009, 12:17 | Сообщение # 8 |
Blocking Клавіші
| А ти як найдеш кажи нам.... Ми найдем куди пристроїти...ми Адміни для того шоб щось створювати...поправляти....удаляти....і т.п. якщо маєш щось що не ввідноситься ні до однієї з гілок форуму....пиши нам!
| |
| |
Piccolo2 | Дата: Пн, 27.07.2009, 12:29 | Сообщение # 9 |
| А можна я її прост овивішаю туди куди буду вважати за потрібне а ви поітм вже преренесети її туди куди вам буде зручніше?
| |
| |
ZIGFRID | Дата: Пт, 20.11.2009, 13:13 | Сообщение # 10 |
Награды: 2
| Я створив тему "описування аватарок" але ніхто не відписався там по темі, такщо думаю її требя видалити, вибачте за те що додаю вам роботи
Я змiнив нiк на Nakamuro313!)
Сообщение отредактировал ZIGFRID - Пт, 20.11.2009, 21:34 | |
| |
6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP | Дата: Пт, 20.11.2009, 15:15 | Сообщение # 11 |
| Quote (ZIGFRID) Я створив тему "описування аватарок" але ныхто не выдписався там по темы, такщо думаю ъъ требя видалити, вибачте за те що додаю вам роботи не баїсь. тут взагалі в любій темі мало хто відписується))) так шо рано ше шось говорити))
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Пт, 20.11.2009, 17:10 | Сообщение # 12 |
Награды: 14
| ти гониш??? я аж два рази там відписався... повір мені .. це доволі багато...
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |
ZIGFRID | Дата: Пт, 20.11.2009, 21:33 | Сообщение # 13 |
| Quote (Piccolo3) ти гониш??? я аж два рази там відписався... повір мені .. це доволі багато... я так зрозумів на форумі лише певна группа людей сидить, я запросив в группу в контакті 3 друзів, але на сайт вони здається не заходили, треба буде їм нагадати) Я думаю що ще як мінімум місяць хочаб 1 раз в день буду заходити)
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Пт, 20.11.2009, 21:39 | Сообщение # 14 |
| активних користувачів від 5ти до 15ти. в залежності від погоди і нападів Ангелів.
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |
NightWolfGhost | Дата: Сб, 21.11.2009, 00:44 | Сообщение # 15 |
Blocking Клавіші
| НІ не ангелів.... Людей часто більше стає Коли ми з ПІкколо починаєм сратися...тоді купа народу на форумі висить...читають шо ми понаписували і як друг друга наматерили=)
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Сб, 21.11.2009, 01:02 | Сообщение # 16 |
| типу активність користувачів залежить від частоти банів і зауважень Пікколо? можливо, можливо... коли П3 забанили на форумі був ну просто таки Ажіотаж.
| |
| |
6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP | Дата: Сб, 21.11.2009, 01:04 | Сообщение # 17 |
| Quote (Piccolo3) коли П3 забанили на форумі був ну просто таки Ажіотаж. а коли п3 банили то? і як ти зайшов тоді на цей аккаунт?
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Сб, 21.11.2009, 01:49 | Сообщение # 18 |
| ой.. П2... але насправді в мене вже були трабли з П3.. не хотів заходити на форум і ппц.. я вже і мило провіряв.. який там пасс. і новий створював... ну короче... мутив що міг.... і ніфіга.... так сказати "Капітан Очевидність" намікав .. що пора завязувати з форумом...
| |
| |
6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP | Дата: Сб, 21.11.2009, 02:06 | Сообщение # 19 |
| а на шо намікав мені кеп коли створив інший аккаунт? Quote (Piccolo3) . так сказати "Капітан Очевидність" намікав .. що пора завязувати з форумом... от недавно я захворів на грип, і я так зрозумів шо кеп нібі намікає, шо своє я вже пожив і мені пора...)))
| |
| |
ZIGFRID | Дата: Нд, 22.11.2009, 22:02 | Сообщение # 20 |
| Quote (ZIGFRID) Я створив тему "описування аватарок" але ніхто не відписався там по темі, такщо думаю її требя видалити, вибачте за те що додаю вам роботи забираю свої слова назад, темка вже доволі популярна
| |
| |
Piccolo3 | Дата: Нд, 22.11.2009, 22:05 | Сообщение # 21 |
| головне найти точку відштовху для флуду =)
| |
| |
ZIGFRID | Дата: Нд, 22.11.2009, 22:35 | Сообщение # 22 |
| Piccolo3, дякую)
| |
| |