Anime IF

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Аццкій^^Єноть^^МаСарі  
«Supernatural The Animation» зимой 2011
KanameДата: Пн, 14.06.2010, 19:04 | Сообщение # 1
Награды: 1
Статус: Offline

Ось що перше потрапило мені на очі:

Официальный японский сайт продюсерской компании Warner Brothers на днях открыл раздел, посвященный анимационному проекту Supernatural The Animation, который будет выпущен в Японии в январе 2011 года. Новый проект Supernatural The Animation основан на американском телесериале Supernatural, в России он известен как Сверхъестественное. На сайте обещают, что новый проект будет абсолютно новым. Но пока не известно, кто займется съемками, возможно даже не японская студия. Телесериал Supernatural рассказывает о братьях Винчестер Сэм (Джаред Падалеки) и Дин (Дженсен Эклз), которые охотятся на странных существ и изучают сверхъестественные явления. Сериал Supernatural стал очень популярен во многих странах, в том числе и в Японии.

А ще пишуть таке:

Студия «Madhouse» выпустит 22 эпизода аниме-сериала «Supernatural The Animation». Сериал этот будет создан по мотивам американского телесериала «Сверхъестественное», показ которого шел и в России.
Сериал выходит с 2005 года, вышло 104 серии.
А аниме, точнее, OVA, так как сериал не будет транслироваться по телевидению, а будет продаваться только на DVD и Blu-ray, выйдет 12 января 2011 года.
Режиссеров у проекта два:Сигеюки Мия (Shigeyuki Miya), режиссер «Lupin III: Green vs Red» и «Aoi Bungaku Series», и Атсуко Исизука (Atsuko Ishizuka), также режиссер некоторых эпизодов «Aoi Bungaku Series».

Люблю суперів як і аніме безмежно але... Завжди це АЛЕ. Надіюсь вони його не сильно спортять. Ато вже знаєм, бачили, до чого це приводить. Короче залишається лише чекати і надіятись на краще cool

Офіційний сайт

Piccolo3Дата: Вт, 29.06.2010, 08:36 | Сообщение # 2
Награды: 14
дай ще пару ссилок на супернатурал... а то я щось не в курсі що то таке взагалі...
якщо можна то на якісь рецензії. бажано в з Холліваром в коментах.
і парочку ссилок на закачку торрентів.
дякую.

Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою"
Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке)
Третій Бан - Причина: "Захарив"
KanameДата: Вт, 29.06.2010, 19:32 | Сообщение # 3
Piccolo3, Супернатурал це американський серіал в 5 сезонах. Зараз знімають шостий. http://www.world-art.ru/cinema/cinema.php?id=16560 http://ru.wikipedia.org/wiki/Сверхъестественное_ (телесериал)
На основі перших двух сезонів збираються знімати аниме. Про це більше тут (плюс ескізи персонажів) http://jessdiary.diary.ru/p113008220.htm

Piccolo3Дата: Вт, 29.06.2010, 22:16 | Сообщение # 4
Награды: 14
Quote (Kaname)
http://ru.wikipedia.org/wiki/Сверхъестественное_

я знаю що значить це слово =)

криво ссилку прописала =)

і всеодно я не зрозумів.. на що більше схоже?
на Х-Файли? на ТвінПікс? на Аццкая Деффачка?
я розумію що воно не схоже ні на що з того що я назвав.... але що саме більше схоже на С.Натурал?

Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою"
Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке)
Третій Бан - Причина: "Захарив"
KanameДата: Ср, 30.06.2010, 00:04 | Сообщение # 5
Ну... Важко сказати на що схоже. Це історія двох братів, які росли полюванням на демонів. Старшого, Діна, це влаштовує бо він хоче угодити батьку, а молодший Сем хоче жити звичайним життям тому і бунтується. А взагалі серіал можна в трьох словах описати: брат, рок, дорога. Страшний, смішний, драматичний, загадковий... А головне чудова музика. АС/ДС, Металіка, Канзас, Лед Зепелін... Це єдиний серіал який я дивлюся вже 4 роки.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

500