Памятник Меха в реальну велечину.
|
|
Piccolo2 | Дата: Вт, 04.08.2009, 06:17 | Сообщение # 1 |
| Безбашені Японці Побудували пам"ятник Робота меха в натуральну велечину. 18 метрів висота. 35тон метала. Навіть написи по корпусі статуї зроблені... Пам"ятник побудований в честь 30ти ліття виходу першої серії аніме Гундам. Аніме на якому виросло не одне покоління фанатів мехі. Аніме, яке і до тепер залишилось ДУЖЕ популярним в Японії і світі. Фотографії вивішані на сайті з якого їх неможливо коректно витащити тому заходіть на лінкі Процес монтажу Гундама. Завершений вигляд Памятника з ілюмінацією, лазерною підсвіткою і т.д, і т.п. А от тут ще є трішки відео. Кажете, що "ЄВА це вічне аніме...класіка"? Повірте мені - Гундам неменш вічний і не менш класичний =) Вони як "зроряні війни" Лукаса - майже кожен новий сезон - це новації в світі аніме. Парочка статей, про Всесвіт Гундам. Стяття анімешніка (багато сленгових слів+матюкі) Вікіпедія П.С. Статейку про те, які новації появлялись в кожному новому гандамі не можу знайти - знайду закіну (якщо це взагалі комусь буде потрібно) ------------------------------------------------------------------------------- моє відношення до Код Гіасс моє відношення до Бліч моє відношення до Дез ноте моє відношення до Елвен лейд моє відношення до Наруто моє відношення до Хеллсінга моє відношення до російських фансабів моє відношення до російських фандабів
| |
| |
Kaname | Дата: Вт, 04.08.2009, 12:59 | Сообщение # 2 |
Награды: 1
Статус: Offline
| Я з Гандамів лише Сід Дестіні дивилась. Шин лапочка але я там попуталась..... Єва мені не як меха подобається а як.... психологічно чи що.... Кароче як меха Єва просто абсурдна. Я не бачила всіх Гандамів а друг що їх всі подивився казав приблизно те ж що і ти ОФІГЕТЬ!!!! А у нас памятники лише якимось ідіотам з УПА ставлять ППЦ! Японія БАНЗАЙ!!!!!! Наші до такого не додумаються!
| |
| |
Piccolo2 | Дата: Вт, 04.08.2009, 15:20 | Сообщение # 3 |
| так так...як сказав один мій знайомий "Єва - це аніме про проблему взросління Шинджі. А всі ці Єви, Ангели - це так. Бекграунд". А що я кажу про Гундами ???(чи гАндами, мені більше гУндами звучить, хоча якщо вже так подумати по правилам то всетаки гАндами) Я покищо ще нічого не казав про них тут на форумі... Мабудь тому що не вважаю себе аж таким спецом по них і не хочу починати дискусії тема якої мені не дуже знайома. А що це за друг в тебе такий який передивився ВСІ Гундами? в мене вже 25ДВД цих Мобіл Суітів і це ще далеко не всі сезони/мувікі/спешали. І я от не знаю нікого хто б дійсно передивився ВСІ Гундами...з франика. хоча б тому що їх немає в франику... Як цього тіпа звати? Арбуз? ХЛ? Quote (Kaname) ОФІГЕТЬ!!!! А у нас памятники лише якимось ідіотам з УПА ставлять ППЦ! Японія БАНЗАЙ!!!!!! Наші до такого не додумаються! НУ УПА "це наше все, не переходящі національні цінності" =))) Але б я також краще зацінив замість Франка напроти Драмтеатра пам"ятник якомусь гундаму =) ------------------------------------------------------------------------------- моє відношення до Код Гіасс моє відношення до Бліч моє відношення до Дез ноте моє відношення до Елвен лейд моє відношення до Наруто моє відношення до Хеллсінга моє відношення до російських фансабів моє відношення до російських фандабів
Сообщение отредактировал Piccolo2 - Вт, 04.08.2009, 15:22 | |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 16:27 | Сообщение # 4 |
Кєкс
Награды: 2
| ну на рахунок УПА це чуток перебор, а от замість памятників таваріщу Лєніну могли б ставити спокійно...
Як казали козаки: Гавно ти а не самурай!Х))) Справжній оптиміст навіть на кладовищі бачить плюси замість хрестів... Ядерна боєголовка "Пациків"-миттєво перетворює будь-яке місто в Пациків=))) Нормальнiй людинi щоб виспатись потрiбно ще 5 хвилин.... Гуцульські програмісти довели, що 8 трембіт = 1 трембайту. енергія - це те, що є в кожній людині поки не попросиш її щось зробити=))))))
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 16:47 | Сообщение # 5 |
Кєкс
| а кому в Києві недавно руку відбили кого в Одесі червоною фарбою обливали? сумніваюсь шо статую соліста (ки) токіо хотеля
Як казали козаки: Гавно ти а не самурай!Х))) Справжній оптиміст навіть на кладовищі бачить плюси замість хрестів... Ядерна боєголовка "Пациків"-миттєво перетворює будь-яке місто в Пациків=))) Нормальнiй людинi щоб виспатись потрiбно ще 5 хвилин.... Гуцульські програмісти довели, що 8 трембіт = 1 трембайту. енергія - це те, що є в кожній людині поки не попросиш її щось зробити=))))))
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 16:51 | Сообщение # 6 |
Кєкс
| якби таке чудо як Лєнін було в Франі...ну карочь не довго б стояло...
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Вт, 04.08.2009, 17:17 | Сообщение # 7 |
Награды: 11
| Quote (Kaname) ОФІГЕТЬ!!!! А у нас памятники лише якимось ідіотам з УПА ставлять Як так можна??? та в японії манга і аніме це частина культури, а до україни відношення не має... а от воїни УПА - герої, які відстоювали інтереси України... шось я бачу що треба срочно замутити гігантську флудилку.... а на рахунок єви, то я також вважаю, що те що це меха якось відходить на другий план коли починаєш дивитись...
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Вт, 04.08.2009, 17:36 | Сообщение # 8 |
| так в тому то й справа шо у нас такий уряд, який палець об палець не вдарить якщо не буде в цьому зацікавлений.... не хоче наше керівництво дбати про інтереси простого люду, так на що тоді можна розраховувати.... ці буржуї про народ тільки перед виборами і згадують... чорд!
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Вт, 04.08.2009, 18:29 | Сообщение # 9 |
Кєкс
| угу метод називається забрати кнут, дати понюхати пряника!
| |
| |
Kaname | Дата: Ср, 05.08.2009, 00:54 | Сообщение # 10 |
Награды: 1
| На рахунок мого друга що всіх Гандамів дивився. Він з франика. Його звати Андрій. Кличка(нік) Антоніо Гарсія Круз. Він від самого початку до кінця враховуючи всі фільми ови тд передивився. може його знаєте. На першу сходку приходив. На рахунок памятників... Просто фантазії у нас не вистачає. Улюблені теми:УПА, Шевченко, Франко, Леся Українка, Голодомор, війна... Чому не можна ставити памятники які б нагадували нам про щось приємне? Я розумію це важливо але неможна жити в одному негативі. Тай грошей ніхто не дасть. Політика. Дали б мені волю я б розового слона або кавайну кицьку в 30 метрів замутила. Щоб веселіше було жити
| |
| |
Malkavian4481 | Дата: Ср, 05.08.2009, 14:37 | Сообщение # 11 |
| дек, у нас кагбе є такий пам"ятник... досить навіть веселий... то яйко біля ратуші... а на рахунок статуй, так вони ж повинні мати зміст... ато йдеш на приклаж по цетру, а там опа - 30 метровий рожеий слон... виникнуть питання: шо за слон? звідки? для чого? та х** його знає... то буде якось не в тєму, от гандам - то як той памятник стільчику про який говорив пікколо... про нього всі знають, і він можна сказати в тєму... а нам шо ставити? пам"ятник козі з психоделічного мультика який мені якось пощастило подивитись... ні, якби я ставив статую, то вже взяв би шось також звязане з нашою історією, хоча б статую тої лисиці з твора франка, ну або шось таке, просто треба фантазію включити....
| |
| |
Аццкій^^Єноть^^МаСарі | Дата: Чт, 06.08.2009, 12:32 | Сообщение # 12 |
Кєкс
| я тож сего слоні памятаю...
| |
| |