Anime IF

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Аццкій^^Єноть^^МаСарі  
Фильм по мотивам аниме Gungrave
Piccolo2Дата: Пн, 27.07.2009, 17:54 | Сообщение # 1
По сообщению The Screen Daily и Variety entertainment компания Convergence Entertainment приобрела права на экранизацию аниме Gungrave, созданного по мотивам одноименной игры.

На данный момент известно только то, что на создание фильм планируется потратить около 30 миллионов долларов США. Исполнительным продюсером фильма станет Тим Квок (Tim Kwok), известный по фильмам King of Fighters, Hunter и Clock Tower.

KanameДата: Пт, 31.07.2009, 18:03 | Сообщение # 2
Награды: 1
Статус: Offline
УРА!!!!!! Обожнюю це аніме!!! Хоча воно має свої недостатки... В основному у вигляді монстрів wacko Надіюсь у них вийде. Я ХОЧУ ЦЕ ПОБАЧИТИ! Цікаво хто буде в головних ролях... question question question

Piccolo2Дата: Пт, 31.07.2009, 21:06 | Сообщение # 3
Ти також вважаєш що без ксенорайза Гунгрейв був би цікавішим?
KanameДата: Пт, 31.07.2009, 21:50 | Сообщение # 4
Гангрейв це історія про дружбу і зраду. Історія про синдикат. Він відродився з мертвих але ці очкасті монстри... Як на мене можна було і без них обійтись.

Piccolo2Дата: Пт, 31.07.2009, 23:00 | Сообщение # 5
Ну... можна ж було залишити все в стилі мафії.
"Людина з шрамом" "Ганстер" "Кокаїн" і ще безліч хороших фільмів про мафію стали хорошими і без Некрорайзів. могли ж зробити якісь розклади .. мутки. . .так нє.. перевили все на тупе випилювання монстряків. Хоча от остання серія нічо так... мабудь томущо там не було пакєманав.
Цікаво як вони це все в фільми виражуть... "людина з шрамом" в перемішку з "Резеденцією діявола"???
KanameДата: Пт, 31.07.2009, 23:32 | Сообщение # 6
Надіюсь їх там буде по мінімуму. Ато буду справді "Резеденція Зла 3" БРРР!!!! Дивлячись як режисер забажає. Якщо без них то може вийти непогано cool

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

500