Piccolo3 | Дата: Пт, 28.08.2009, 01:58 | Сообщение # 1 |
Награды: 14
Статус: Offline
| 1. - Як ти вважаєш, що ми створили? - Ну... Я можу зачитати тобі формулу будови цієї речовини, але її ти і так знаєш. А, взагаліто, я вважаю, що ми внесли в цей світ магію, справжню магію. Не ці забавки з телекінезом, гіпнзом і іншою маячнею, а справжню магію, магію яку можна було зустріти тільки в дитячих казках і в фентезі. - І що нам тепер робити? Перед лабораторним столом стояли двоє науковців в білих халатах. Кожен з них тримав в руках по скляній пробірці з речовиною, що ввипромінювала слабеньке світло. Ще декілька таких пробірок знаходились на столі. Кожна з речовин, що знаходилась в пробірках відрізнялась яскравістю світіння і кольором. - Один з нас буде змушений випити хочап декілька капель з кожної пробірки. Френк, як ти дивишся на те, щоб стати чарівником, справжнім чарівником? - Послухай, Смітт, а може краще введемо ін'єкцію щуру? - Френ явно не хотів ставати чарівником. але проблема була в тому, що чарівником не хотів ставати і Смітт. - Це нічого не дасть, ти ж знаєш. - А може спробуємо ще раз електричну дугу, яд, гліцирін, целістий калій, соковижималку. Будь-що. Зв'яжемось з армією. Нехай вони спробують облучення радіацією, невеличкий водородний або атомний вибух. Хоча я думаю, що вистачить хімічної чи біологічної атаки. - Який вибух!? Які воєнні!? - Смітт явно нервував. Френк, миспробували електричну дугу напругою понад сто тисяч вольт і хоч би що. Та від неї взагалі не мало нічого залишитись, навіть попелу. І що? Нічого. ти думаєш на неї подіє атомний вибух? - А, може, лазером? В воєнних мусить бути потужний лазер. Ти ж чув про їхні досліди. Я думаю, що лазер має подіяти. - Який лазер? Які досліди? Про що ти? Тобі, що розповісти, що таке лазер? Лазер - це висококонцентрований промінь світла. Всього навсього світла. А в електрична дуга - це скачок електричної хвилі всьому спектру - інфрачервоний, ультрафіолетовий, зоровий спектр, х-промені! А ти кажеш: "Лазер" - Але ж має бути якийсь інший вихід. - Вихід? В нас єдиний вихід - один з нас стає таким саме як вона. До того ж треба буде зробити інєкції зі всіх пробірок, щоб стати рівним їй по силі. - І що потім, Смітт? Хтось інший буде робити собі інєкції, щоб ліквідувати когось з нас? - Навіщо так драматизувати? Ти - не вона, тиж високоосвідчена особа. Ти ж не станеш когось вбивати чи щось трощити... - Я? Чому я? Чому не ти? Невже ти собі не довіряєш? - А ти? Кожен з них не довіряв собі. Смітт і Френк вже вкотре робили інєкції підопитним, і кожен раз вони перетворювались в чудовиськ. А знищити чудовисько вдавалось тільки такому самому чудовиську, яке робили з іншої підопитної. Тому ні Френк не хотіли ставати мішенню на яку буде полювати весь світ. Мішенню, яку зможе знищити таке саме чудовисько тільки на рівень сильніше. - А може, це все фігня. Нічого страшного не буде, якщо ми просто її випустимо? Що вона одна зможе зробити проти цілого світу? Тим більше, що зхрещуючись з ненфікованими вони народжують чарівників на декілька рівнів слабших. З часом вся їхня магія зникне. - Навряд чи. Два мага народжують мага з силою, як мінімум, слабшого з батьків і, як максимум, з сумарною силою обох батьків. - Смітт махнув рукою в бік дальньої стінки. проти цього псіха вже не можуть встояти створені нами "Гендальфи" і "Мерліни". Зараз його зможе перемогти хіба що якийсь "Мелькор". А що далі? Будем вирощувати "Ілуватара"? А потім? "Хедінів" з "Ракотами", "Орлангурів" і "Демогоргів"? Як би то не було, але рано чи пізно хтось з нас буде змушений стати магом. І краще, щоб протистояв нам "Саурон" ніж "Одін". Хто його знає, може ми не зможемо його знищити навіть ставши магами. Ти розумієш чим це буде загрожувати світу? Френк нервно зглотнув слину. По його обличчю почав стікати піт. Смітт посміхнувся в душі - на відміну від Френка він читав щей книжки по психології, і переконати Френка, що саме він є тим "щастливчиком" котрий змушений буде зробити собі інєкцію. - А пішло все до сраки! - крикнув Френк і залпом осушив обидві пробірки, що були в його руках. Пусті пробірки Френк кинув об підлогу. Потім забрав дві забрав пробірки, що тримав Смітт. А після їхнього опустошення перейшов до тих, що були на столі. За декілька хвилин всі прбірки перекочували на підлогу а їхній вміст в Френка. Випивши все, що було створено за рік клопіткої праці, Френк завмер. з хвилину він простояв нерухомо а потім помаленько опустився на підлогу і сів, припершись спиною до стінки. Там він і залишився сидіти. - Френк, тобі погано? – поціавився Смітт. Відповіддю була тишина. Смітт трясущимися руками дістав з кишені цигарку і прикурив її від сухого спирту, що горів на столі. Покуривши Смітт витяг з тумбочки свій записник і записав туди все, що відбулось за сьогодні. Френк не рухався. Заховавши записник назад і витягши звідти пачку кафи “Еліт Форд” Смітт почав готувати каву, створивши з колб, що стояли на столі, імпровізовану кофеварку. - Все, я готовий. – промовив Френк встаючи з підлоги. Від несподіванки Смітт аж сіпнувся, перевернув колбу з кавою і виронив пачку цигарок, що тримав в другій руці. - Смітт, як ти дивишся на те, щоб трішки відпочити, пройтися до кіоска, купити собі ще одну пачку сигарет, зайти в кафе, попити кави. Заодно подзвониш своїм друзям воєнним і скажеш, що все повністю вийшло з під котролю. А я покищо опорозмовляю з одним нашим спільним знайомим. - Звідки ти... – запитання Смітт так і не закінчив. Ще три хвилини Смітт обдумував те, як він міг з лабораторії переміститись до кіоска, що знаходився за добрих сто метрів від інституту де вони проводили експеременти. Взявши себе в руки, Смітт трішки заспокоївся, купив пачку сигарет, відразу ж розпечатав пачку і закурив одну сигарету. Трішки заспокоївшись Смітт рушив до кафе і замовив собі кави. Насолодитись смаком кави йому так і не вдалось. Глянувши на інститут він замітив, що з тією його частиною де знаходилась їхня лабораторія діялось щось дивне. Стінка лабораторії покрилась інієм, через декілька секунд вона почорніла а підвіконники почали димітися, потім всю ту частина інституту окутала темрява. Смітт сидів, і з відкритим ротом спостерігав за інститутом. - Я би на твому місці подзвонив генералу Мінгану. Смітт ледь не втратив свідомість, напроти нього сидів Френк. Френк х ніг до голови був облитий водою, халат з білого перетворився в жовтий, рукава і низ халата обгоріли, краватка чомусь стала кам’яною а волосся сніжнобілим. - Скажи йому, що ситуація вийшла з під контролю, нехай присилає спеціалістів. – продовжив Френк. Я прихопив з лабораторії записник з робочими формулами і трішки їх змінив. Тепер сиворотка буде наділяти істот магічними можливостями в декілька тисяч раз слабіше. Так би мовити, буде робити тільки перший крок. Цього достатньо, решту людство навчиться саме. Звірі ж цього зрбити не зможуть, тому що не вміють мислити абстрактно. Винайшли ми сиворотку випадково і тому будь спеціалісти Мінгана хоч тричі Паскалями і Ейнштейнами висококонцентровану сироватку вони всеодно не зроблять. Так що зброї з нашого винаходу не вийде. Справжніми чарівниками, шаманами і магами люди зможуть стати років через шістьсот-сімсот і це в кращому випадку. А до того часу це вже не буде військовою таємницею. Але від тепер життя людства зміниться, це точно. Так як я обігнав в розвитку людство на декілька тисяч років, то я, покищо, зникну. Подамся в монахи, отжельники, може з’їджу до Тібіету чи стану друїдом екваториальних джунглів. Завжди мріяв помандрувати по світу. Френк, скориставшись тим, що Смітт був в повному шоці, випив його каву, поставив на стіл записник з нотатками досліду і рушив до виходу з кафе. - О, ледь не забув. – Френк повернувся до столу і витяг з кишені статуетку – це наш товариш Саруман. Вибач але я був вимушений перетворити його на камень. Френк поставив статуетку на стіл і розвернувся, щоб піти геть. В наступну мить він зник. Смітт чимдуж витяг з кишені мобільний телефон і почав набирати номер. - Алло. Генерал Мінган? Це Смітт. Так, з лабораторії. В мене тут чепе. Викликайте спеціалістів і, взагалі, всіх кого тільки зможете. Так, негайно. Смітт вимкнув телефон, поклав його в кишеню, туди ж засунув записник з записами. Потім взяв в руки статуетку миші, покрутив її в руках і також засунув в кишеню. Розрахувавшись за каву Смітт рушив на вулицю очікувати Мінгана і його людей.
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |