Piccolo3 | Дата: Пт, 28.08.2009, 01:55 | Сообщение # 1 |
Награды: 14
Статус: Offline
| Кубик замість долі. Навіть проста справа стає надзвичайно важкою коли в справу вмішується кубик. Автор. - Шизанутись, до потяга ще дві години. І що б це робити? – Льоша. - Ну чо, Джабал, граєм вампірів? – Панкер. - Нє, вампірів довго. Правила розповідати, генеритись, грати довго. Давайте, краще, дещо іншу гру зіграєм. Ніяких правил, вам просто треба зайти в кафешку, ну, скажем, “Елізабет” і напитись. Ви ніякі не вампіри, вобщем – ви ті хто ви є в житті. Граєм? - Ну давай. – Клоп. - І що нам робити? – Льоша. - Все дуже просто – ви стоїте перед “Елізабет” вчетвером, зараз вечір але ще не темно. Вам треба зайти в “Елізабет” і напитись. От і всі правила. - Так, ми чекаємо декілька годин, щоб стемніло. – Дамнед. - На кожну вашу дію я кидаю кубик, щоб взнати наскільки добре чи погано ця дія відбудеться. – Джабал взяв руки кубик. – Значить ви чекаєте поки потемніє? Окей. – Джабал кинув кубик на стіл. ...кубик... - Ви прочекали дві години. - Я провіряю кишені. Щоб взнати скільки в мене грошей. – Дамнед. - Ми всіпровіряємо кишені. – Клоп. ...кубик... - В вас всіх разом вистачить на дві пляшки горілки або портвейна. - Чекаємо поки хтось вийде з кафе. – Панкер. ...кубик... - Виходять пятеро панків – чотири пацана і одна дівчина. - Ну, що валим їх? – Клоп. - Валим. – Льоша. - І так, ви вирішили побити в панків і забрати в них гроші. Окей. Тепер кожен з вас кидає кубик. - Я перший. – Клоп. ...кубик... - Панк заїхав тобі кулаком во щелепі і ти впав на землю. Тобі боляче, дуже боляче. - Рубаю того панка, що завалив Клопа. – Льоша. ...кубик... - Ви помінялись серією ударів. Ти йому розбив ніс, він тобі підбив око. В загальному обидва на ногах. - Я слідуючого. – Дамнед. ...кубик... - Та ж ситуація – ви набили один одному морду але обидва тримаєтесь на ногах. - А я можу зразу двоїх бити? – поцікавився Панкер. - Ні. Тільки одного. Ну що, кидай кубик. ...кубик... - Ого – ти бахнув з ліктем панка і він втратив свідомість. - Панкер хой! – прокричав Клоп. – Тепер я. ...кубик... - Панк відловив прямий удар кулака і впав на землю. Ти його вирубав. - Я кидаю. – Льоша кинув кубик. ...кубик... - Ви помінялись ще декількома ударами але обидва на ногах. Хоча панк получив більше ніж ти. - Тепер я. – Дамнед. ...кубик... - Ти його завалив. Панк впав на землю без свідомості. І типочув, як в нього щось хрустнуло коли ти його вдарив. - Ого! – Одночасно викрикнули Клоп, Льоша, Дамнед і Панкер. - Массакра! Ну, що Панкер, кидай кубик. ...кубик... - Так, ще один панк позагрою. Валяється на землі. - Чотири проти одного. Кіллем олл! – Клоп кинув кубик. ...кубик... - Твоя серія ударів ламає панку все, що тільки можна зламати і він в наккауті. - Пробиваєм в панків по кишеням. Скільки в них грошей? ...кубик... - Ще гривень п’ять. Чуть більше. - Я хочу трахнути дівчину. Я її гружу, щоб вона занялась зі мною сексом. – Клоп. ...кубик... - Вона посилає тебе на три букви і взагалі дуже обіженна за те, що ви побили її друзів. - Да я їй зараз хребет зламаю і вона не буде такою розстроєною. - Кидай кубик Панкер. - Нафіга? - Ну ти ж хочеш їй хребет зламати, чи як? - Нє. Я їй погрожую і кажу, що якщо вона не хоче валятись біля своїх друзів то їй саме час задовольнити мене. ...кубик... - Вона відморажується. Але не посилає тебе нікуда. Скажем, вона в стані шоку. ...кубик... - О.... В мене вона має взяти! Так? – Дамнед подивився на результат, який випав на кубику. - Так. Вона розуміє, що так просто вона звідсе всеодно не піде і погоджується піти з тобою в місце потемніше. В общем, ти відловий кайф який давно вже не отримував від своєї дівчини. - Ги ги ги .... - Все. Я також хочу! – Льоша кинув кубик. ...кубик... - І от. Коли Дамнед отримує черговий екстаз підходить Льоша і нагло відриває від нього дівчину. Все відбулось доволі таки непогано але гірше ніж в Дамнеда, як не як дівчина вже змучена. Зрозумійте її правельно. - Га га га!!! Я щас впаду з лавки! - І що ви робете тепер? - Я захожу в “Елізабет” – Клоп. - Кидай кубик. - Нафіга? - Так треба. ...кубик... - Ти спотикаєшся за поріг, падаєш і ламаєш собі ногу. - Та блін, я ж тільки намагався зайти в кафе. - Ти пойми – це доля! - Та яка твою мать доля. Ти гониш! Я ж тільки через поріг переступив. - Все. Не заябуй. Ти валяєшся на порозі з поломаною ногою і... ...кубик... - …До вас під’їджає бобик з якого виходять два мусора. - Рубаєм – прокричали всі четверо. - Кидайте кубик. - Я як завжди перший. – Клоп кинув кубик. ...кубик... - Все йому труба – Клоп подивився на результат. - Так як ти ходити не можеш то ти підповз до його ноги і відкусив її. Мєнт з больовим шоком впав на землю. - Га га га га!!!! – чотири тіла попадали на стіл. - Я намагаюсь вгрузити другого мента, що він не правий і ми ваще тут ні при чому. – Панкер кинув кубик. ...кубик... - Да. І ногу менту Клоп чисто випадково відкусив. Мент не ведеться і надіває на тебе наручники. - Ля. Все йому звіздець! – Дамнед взяв в руку кубик. ...кубик... - Ти намагаєшся щось сказати мусору і получаєш від нього дубіною. - Нє. Цей мусор мене вже реально напрягає. – Льоша. – Я його рубаю! ...кубик... - Пофіг. Ти в нього не попав. Він в тебе також. - Пустіть мене. Я ще і цьому ногу відкушу! – прокричав Клоп. - Нє. Він мій. – Панкер кинув кубик. Я вимучую вертушку ногами і б’ю його в голову. ...кубик... - Все. Ти його зарубав. Мент падає без свідомості на землю. - Так пробиваєм в мусорів по кишеням. – Дамнед кинув кубик. ...кубик... - Ніфіга. Тока дві дубіни, два пістолета, і одні наручники, другі в Панкера на руках. - Шукаю ключі від наручників. – Панкер. ...кубик... - Галяк. В напарника також немає. І в машині. - Е. А як вони планували знімати наручники? – Панкер? - В мусарці. Там є. - Нє. В мусарку ми їхати не будем. – Дамнед – О! А що з машиною? - Ти хочеш її завести, провірити, що в ній? - Так. - Кубик. ...кубик... - Як тільки ти завів машину з під капота повалив дим. - Вилажу з машини і відхожу подалі. – Дамнед. - Ми також відходим. – Клоп, Льоша, Панкер. ...кубик... - І тут ви зустрічаєте нео-панків. Будити, щось з ними робити чи даєте їм пройти. - А скільки їх? – Панкер. - Шестеро – три дівчини і три хлопця. - Я приставляю пушку до голови одного з них і вимагаю з них грошей. – Клоп. ...кубик... - Дівчата порозбігались. Нео-панки ніфіга вам не дають. І, давайте розберемось зі зброєю. В тебе Клоп пушка. В кого ще? - В мене пушка. – Дамнед. - Добре. Клоп і Дамнед з волинами, Льоша і Панкер з дубінами. - Б’ю нео-панка дубіною. – Панкер. ...кубик... - Ти влучив, нео-панк впав. Решта нео-панків порозбігались. - Я хочу ще раз вдарити парня, який валяється на землі. – Льоша кинув кубик. ...кубик... - Ну, ти промахнувся. Але хлопець і так валяється на землі без свідомості. - Пробиваєм в них про кишеням. Кидати кубик? – Запитався Дамнед. - Так. ...кубик... - Мобілка, десять гривень. - О. Нам хватає грошей, щоб купити по пляшці портвейна. – Підрахував фінанси команди Дамнед. - Або п’ять пляшок горілки. - Нє. Горілка не рулить. – скривився Панкер. - Ну і? Що ви робите далі? - Слухай, Клоп. Давай ти вистрілиш по наручникам з пістолета. – запропонував Панкер. - Давай. Стріляю по наручникам на руках в Панкера. ...кубик... - Ситуація прямо, як в “Вінні Пуху”: “Нє то что би нє попал, но...” Короче, пуля попадає в Панкера. Вбити не вбила але покалічила. Панкер – ти валяєшся на землі, все ще в наручниках. - Га га га!!! – Клоп, Дамнед і Льоша. - Ви гоните! Так і вбити можна! – Панкеру було не до сміху. - Слухай, Льоша, давай вшиваємся від Клопа і Панкера. Нам більше портвейна буде і менше мороки з цими каліками. - Давай. – Погодився Льоша. - Я стріляю в Панкера. – Клоп взявся за кубик і посміхнувся. ...кубик... - Да уж. Я задумався... І так, ти всадив в Панкера всю обойму – п’ять куль. Панкер в накауті. Але для тебе, Панкер є невеличкий плюс – одна з куль влучила в наручники так що ти тепер вільний... - Ага. І мертвий. – Завершив репліку Панкер. - Ні не мертвий. Так як гра не серйозна то ніхто вмирати не буде. Всі ви бачили фільм “Великий куш” там був момент коли вишибала стріляв по Борісу, памятаєте, росіянин. Скільки він тоді в Боріса всадив куль? Шість і все з “Десерт Ігла”, а Борису хоч би що, майже. Тут така сама ситуація. Сказати, що ти, Панкер, не відчув як в тебе влучили п’ять куль, в сумі шість, не мож, але вони не заділи важливих для життя органів так що ти валяєшся на землі і ізтікаєш кровью. До того часу як ти не вилікуєшся ти можеш тільки повзати. - Та якого дідька! Нафіга було в мене стріляти? – Запитався в Клопа Панкер. - Все нормально. – Дамнед взяв в руки кубик. – Я тікаю в бік вулиці Незалежності. ...кубик... - Я тікаю за ним. – Льоша також вирішив вшитись подалі від покалічених Клопа і Панкера. ...кубик... ...кубик... - Льоша встигає забігти за кут будинка. Дамнеда все ще видно для Клопа і Панкера але за мить він може зникнути. - Кидаю в Дамнеда дубіною. – Панкер. ...кубик... - Ти трішки не влучив. Дубіна пролетіла на добрий метр вище Дамнеда і зникла за горизонтом. А якщо точніше то в вікні одного з сусідніх будинків. - Стріляю в Дамнеда. – Клоп. - Все, відстрілявся. В тебе закіньчились кулі. - Тоді кидаю пістолетом в Дамнеда. ...кубик... - Влучив. Але так як Дамнед відбіг доволі таки далеко ти його навіть не поранив. Пістолет валяється біля Дамнеда. - Тепер зачекайте хвилину. Якщо ви всі розбіжетеся по місту мені прийдеться описувати, що відбувається з кожним з вас по черзі, а це буде займати набагато більше часу. Давайте ви не будете розбігатись. І як що до кооперативної гри? - А, добре. – Погодився ДамнеД. – Я підбираю пістолет і намагаюсь викликати швидку допомогу. ...кубик... - Тобі вдається зупинити таксі. - А таксі підвезе мене в лікарню? – поцікавився Панкер. - Так, підвезе. Їдеш? - Звичайно. - Кидай кубик. ...кубик... - Ну, ти доїхав. Навіть без проблем. І так як ти напів-живий, навіть, точніше, неживий, то таксіст не взяв з тебе грошей. - Заходжу... - Заповзаєш. - Добре, заповзаю в прийомну і прошусь на операцію. ...кубик... - Тебе реєструють, кладуть на носилки і подвозять під операційну. А тут одна проблема – на операцію в операційну чекає ще ціла куча народу. Ти бачиш панків, нео-панків, міліціонерів, яких недавно зустрічав і ще дві-три перестарілі бабулі. Ти розумієш, що ти помреш набагато швидше чим потрапиш в операційну. - Ля! І що мені залишається робити? - Кидати кубик. ...кубик... - В місті починається землетрус. Не дуже серйозний але його вистачає, щоб в тебе витряслась одна з куль, котрі застряли в тобі, і... Кидай кубик ще раз. ...кубик... - Прямо над тим місцем де ти лежиш до стінки прибита аптечка. Від землетрусу вона відкривається і звідти вивалюються шприци, таблетки, витікає якась рідина. Не знаю, що саме, але щось з того що на тебе впало виявилось лікувальної дії. Ти відчуваєш, як починають затягуватись твої рани. Тепер ти доволі таки живий але повністю вилікуватись ти зможеш тільки після операції, тому що в тобі все ще находиться ціла гора куль. - Я можу ходити? – поцікавився Панкер. - Так. - Встаю і іду до дому. ...кубик... - Окей. Ти добрався додому без проблем. Кидай кубик. - За що?! Нє, я хочу просто дочикатись коли до мене приїдуть Клоп, Дамнед і Льоша. Я не хочу щоб на мене обвалився стеля чи закусала моя собака! - Все буде нормально. Ти головне кидай кубик – тобі ж може і пощастити, якісь бонуса на хаті виявляться чи ще щось. - А давай я просто почикаю поки решта приїде. Ніяких невдач і ніяких бонусів. - Давай. Тільки викінь відповідне число на кубику. Ти кидай, кидай – все буде окей, повір мені. - Ха ха ха. – дружно засміялись Панкер, Льоша, Дамнед і Клоп. ...кубик... - От бачеш, все окей. На тебе кинулась твоя собака і родості, що вона так давно тебе не бачила облизала тебе всього з ніг до голови. Із-за цього з тебе випала ще одна куля, але тебе ледь не знудило. - О. Класно, я хочу піти простругатись. Додано (28.08.2009, 01:55) --------------------------------------------- тільки тут одна частина фраз мала бути прописними буквами а ще одна жирними.... якщо буде не зрозуміло то я виправлю...
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |