|
Флуд! том перший >>>>>>>>>
| |
| 6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP | Дата: Вт, 01.12.2009, 18:43 | Сообщение # 726 |
Награды: 11
Статус: Offline
| Quote (Piccolo3) а ну .. .підніміть руку хто дивився Елвен Лейд після 18років =) ем.. ну спочатку треба дожити до тих 18 років))) звичайно, Siver, в чомусь ти правий, але я вважаю правильним те, що аніме повинно нести якусь мораль... по аналогії згадую "рибку поньо", я думаю, що кожен хто бачив помітив, що дуже явно показується проблема забруднення океану. і це не спроста.. звичайно, в голову приходить, що якщо можна вложити в аніме щось хороше, то можна і погане.. але на мою думку у людей в голові все одно заложені певні норми моралі, і нав2язати людині протилежне буде не так вже і просто.. це все одно що заново вчити людину що червоне це синє.. і якщо люди побачать в аніме щось, що буде суперечити їх переконанням, то вони почнуть відторгати це.. і аніме почне втрачати попит..
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
| Getanya | Дата: Вт, 01.12.2009, 19:14 | Сообщение # 727 |
Награды: 8
| Да ну..про смерть говорити(( Підскажіть/порекомендуйте якісь аніме мувікі Щось на подобі ТОторо,5 см/сек. Ходячий замок... Будь ласка...) 
| |
| |
| ZIGFRID | Дата: Вт, 01.12.2009, 21:21 | Сообщение # 728 |
Награды: 2
| Quote (Getanya) Да ну..про смерть говорити(( Підскажіть/порекомендуйте якісь аніме мувікі Щось на подобі ТОторо,5 см/сек. Ходячий замок... Будь ласка...) та, реально, давайте щось позитивніше)
Я змiнив нiк на Nakamuro313!)
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Вт, 01.12.2009, 22:19 | Сообщение # 729 |
Награды: 14
| так йопть.. гіблі... дивитись ВСЕ =) Гіблікі так ті взагалі по декілкьа разів в день. потім "з її сторони, з його сторони" "перший поцілунок" 6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP, ти в курсі, що є вікове обмеження на мультики?7 так само як і на фільми... і от що станеться з маленькою дівчинкою, якщо вона буде дивитись мультики для Дорослих... не обовязково Хентай. Той же самий Елвен Лейд, Євангеліон і ще куча всього мають обмеження "з 18ти років", це ж не просто так стоїть це обмеження. Додано (01.12.2009, 22:19) ---------------------------------------------
Quote (ZIGFRID) давайте щось позитивніше) хм... дивно.. як елвен лейд або Євангеліон - то всі фанатіють... а як вмерла якась маленька нікчемна дівчинка так зразу депресія.
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |
| Siver | Дата: Вт, 01.12.2009, 22:35 | Сообщение # 730 |
Nani?
Награды: 3
| Quote (Piccolo3) хм... дивно.. як елвен лейд або Євангеліон - то всі фанатіють... а як вмерла якась маленька нікчемна дівчинка так зразу депресія. короч дівчинка вмерла від свинячого грипу, а сперли все на аніме =)
| |
| |
| 6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP | Дата: Вт, 01.12.2009, 22:46 | Сообщение # 731 |
| Quote (Piccolo3) хм... дивно.. як елвен лейд або Євангеліон - то всі фанатіють... а як вмерла якась маленька нікчемна дівчинка так зразу депресія. бугага ну ти мене виніс.... бля в мене істерика..... ахахахахахахаха Quote (Piccolo3) 6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP, ти в курсі, що є вікове обмеження на мультики?7 так само як і на фільми... і от що станеться з маленькою дівчинкою, якщо вона буде дивитись мультики для Дорослих... так, чув звичайно про таке.. але ж візьмемо ті самі комп"ютерні ігри... і що станеться з маленьким хлопчиком який грається в комп"ютерні ігри для дорослих (не обов"язково хентай). от шо стається з психікою школоти яка з років 10ти в "дум 3" валиться..Quote (Siver) короч дівчинка вмерла від свинячого грипу, а сперли все на аніме =) фе як жорстоко... але, сцуко, жжош))
http://www.animeclub.lv/moresmiles.php?form=shbox&text=text http://www.animeclub.lv/moresmiles2.php?form=shbox&text=text
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Вт, 01.12.2009, 22:55 | Сообщение # 732 |
| коли школота з 10ти років шпіляє в Дуум то потім вона приходить в школу з волиною і робить маленьку массакру. (я вже чув мінімум про три випадки)
Перший Бан - Причина: "За гарне володіння італійською мовою" Другий Бан - Причина:"Форум має бути живим а не чекати по декілька днів на повідомлення" (чи щось таке) Третій Бан - Причина: "Захарив"
| |
| |
| Siver | Дата: Вт, 01.12.2009, 23:00 | Сообщение # 733 |
Nani?
| Народ а вот ми рубали в Танчики на денді, і ніх. (надіюсь не 1 я шпілив в них) На танках не їздили, нікого не кіляли. Крім того з нас ніхто танкістом не став. В контру грав з 10 років (ну десь так) і теж нікого не кіляв. Тому якщо в народу здвиг в голові, то в нього і від Кота Леопольда кришу зірве.
| |
| |
| 6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP | Дата: Вт, 01.12.2009, 23:05 | Сообщение # 734 |
| Quote (Piccolo3) коли школота з 10ти років шпіляє в Дуум то потім вона приходить в школу з волиною і робить маленьку массакру. (я вже чув мінімум про три випадки) але ж майже кожен пробував грати в "дум", але не кожен бере волину, і йде х**ачити всіх наліво-направо.. просто легше все зіпхнути на комп"ютерну гру ніж виясняти причину на кталт гострої стадії шизофреніїї, яку "люблячі і уважні" батьки не змогли роздивитись), або повний абзац в школі, коли "чуйні і добродушні" однолітки знущаються над задротом, перетворюючи життя на пекло.. ще є сотня причин яка могла до цього призвести, але завжди винуваті ігри, фільми, аніме, субкультура.... звичайно, так же ж легше..
| |
| |
| Siver | Дата: Вт, 01.12.2009, 23:07 | Сообщение # 735 |
Nani?
| Quote (6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP) але ж майже кожен пробував грати в "дум", але не кожен бере волину, і йде х**ачити всіх наліво-направо.. просто легше все зіпхнути на комп"ютерну гру ніж виясняти причину на кталт гострої стадії шизофреніїї, яку "люблячі і уважні" батьки не змогли роздивитись), або повний абзац в школі, коли "чуйні і добродушні" однолітки знущаються над задротом, перетворюючи життя на пекло.. ще є сотня причин яка могла до цього призвести, але завжди винуваті ігри, фільми, аніме, субкультура.... звичайно, так же ж легше.. істина!
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Вт, 01.12.2009, 23:19 | Сообщение # 736 |
| Сільвер Глянь Боулинг для Колумбины / Bowling for Columbine / 2002 / бо думаю я краще своїми словами не поясню, як суспільство впливає на людину.
| |
| |
| Siver | Дата: Вт, 01.12.2009, 23:21 | Сообщение # 737 |
Nani?
| Quote (Piccolo3) бо думаю я краще своїми словами не поясню, як суспільство впливає на людину. Не помню як фільм називався, але там розказуюсь як чел в Аляску втік від суспільства. І коли помирав догнав, шо людина без суспільства не може жити.
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Вт, 01.12.2009, 23:25 | Сообщение # 738 |
| я не про це.. я про те, що в залежності від того, що людина бачить... чує.. так і формується її світогляд... а якщо школота з 10ти грає в контру і дуум3 то вони беруть узі в школу... а якщо школота з 10ти років дивиться ЕЛ Євангеліон.. Нарути/Драгонболи.. Берсерки.. то шо з неї виросте? Або не виросте (згадаємо дівчинку)
| |
| |
| 6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP | Дата: Вт, 01.12.2009, 23:35 | Сообщение # 739 |
| Quote (Piccolo3) а якщо школота з 10ти грає в контру і дуум3 то вони беруть узі в школу... і знову ж таки все гонять на ігри... але ж ніхто б*я незадумувався "а звідки у десятирічного клієнта макдональдса узі. а дома під ліжком ше напевно штурмова гринтівка валяється... але ж звичайно це все ігри...
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Вт, 01.12.2009, 23:53 | Сообщение # 740 |
| і шо.. ти пропонуєш поговорити про те звідки в маленької дівчинки зявилися мультики з віковим обмеженням 18+ із-за яких вона померла?
| |
| |
| 6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP | Дата: Ср, 02.12.2009, 00:05 | Сообщение # 741 |
| і так. помітивши що ми дещо відхилились від основної теми, я вирішив ще раз передивитись відачок, і виділив от що: 1) причина смерті: втрата свідомості, зупинка серця. звязок з аніме=0% 2) придивитись до цих двох дур, яких в інтерв"ю представили як "любительниц аніме". судячи з того яку ахінею вони несли, і як власне гнали на аніме, ставлю висновок, що звязок між ними і аніме=0% 3) в репортажі на моніторі показано тільки дві аніми, а саме: король шаман і елфен лід. тому, якщо померла діваха і мала якесь відношення до аніме, то шось на рівні муняхи, бо інакше для фона вибрали б щось нормальніше. звязок з аніме: майже нема. висновок с*уялі вони приписали сюди аніме?? ах! і ще одне, якщо винувате аніме, то чому вона відкинулась в школі, а не дома біля монітора?? звязок між смертю школярки і аніме=0% виходячи з відео в мене виникло питання:чому в японії ше ніхто не вмер від аніме, якщо там його дивиться КОЖЕН.. діти від 4х років і до 70+...Додано (02.12.2009, 00:05) ---------------------------------------------
Quote (Piccolo3) і шо.. ти пропонуєш поговорити про те звідки в маленької дівчинки зявилися мультики з віковим обмеженням 18+ із-за яких вона померла? та пробити аніме, це все одно шо в молодших класах диск з порнухою по руках ходив.. але одне діло диск, інше діло ствол. для диску ліцензія не потрібна...
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Ср, 02.12.2009, 00:34 | Сообщение # 742 |
| як молдаван - почну з кінця =) (Ви все ще пам"ятаєте що головне не думати пошло) В мене дома час від часу були - пнєвмат, ТТ, револьвер, помповік. Ні в кого з домашніх ліцензії не було. Всі жили звичайним "сірим" життям - ніяких бандітів, мафій, "чорного ринку". Просто от так сталось. От якби мені зірвало кришу і я б з пнєвматом зайшов в школу я би там ппц двіжа влаштував.... в вузьких коридорах.. дробью.. були б мультікілли 100%. Далі.. Японія. Я чув про декілька випадків коли "браві самураї" влаштовували невеличкі массові "дез ноти" по місту.. школах.. метро. І потім самі ж і казали, що на "массові гуляння" їх надихнули мультики. Та ваще. Пойдіться по акіхабарі а потім скажете, що мультики не вплинули на японську молодь. Ну і взагалі-то ця дівчинка 99.9% вмерла не із-за аніме. Але. суть дискусії в тому, як доросле аніме впливає на дитячу психіку. ТАМ нецензурна лексика, і не тільки. з слабою психікою краще не читати
Сообщение отредактировал Piccolo3 - Ср, 02.12.2009, 00:39 | |
| |
| 6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP | Дата: Ср, 02.12.2009, 00:56 | Сообщение # 743 |
| Quote (Piccolo3) В мене дома час від часу були - пнєвмат, ТТ, револьвер, помповік. Ні в кого з домашніх ліцензії не було. Всі жили звичайним "сірим" життям - ніяких бандітів, мафій, "чорного ринку". Просто от так сталось. От якби мені зірвало кришу і я б з пнєвматом зайшов в школу я би там ппц двіжа влаштував.... в вузьких коридорах.. дробью.. були б мультікілли 100%. от у мене тіпуля с района... пішов на діскарь, йому там не сподобався якийсь штріх, він по бирому збігав на хату, приніс ствол, ну і пару раз шмальнув, а потім сцуко сидів дома і молився шоб той штріх не загнувся... благо, відкачали... і до аніме цей гопарь ніякого відношення не має... Quote (Piccolo3) Далі.. Японія. Я чув про декілька випадків коли "браві самураї" влаштовували невеличкі массові "дез ноти" по місту.. школах.. метро. І потім самі ж і казали, що на "массові гуляння" їх надихнули мультики. та у нас тоже таке роблять, і повір, анімешників серед них немає... а сході прециденти ставались.... та сама група скінів.... як ходять валити тих самих циган і всіх хто під гарячу руку попав. тааакк... ща підуть мати...
| |
| |
| Siver | Дата: Ср, 02.12.2009, 08:52 | Сообщение # 744 |
Nani?
| Quote (Piccolo3) ЖовтіКружочки/ЗеленіКвадратики/ЧервоніТрикутники Кружечки зелені, Трикутники жовті, Квадратики червоні... Хтось чув про таке слово як акселерація? (Прискорений фізичний розвиток людини. // Прискорення росту і статевого дозрівання дітей і підлітків порівняно з їхніми ровесниками попередніх поколінь. ) Так вот якраз зараз з новітніми технологіями акселерація процвітає, і я навіть уявити не можу, що зараз може бути в голові в 12-цятирічного хлопця чи 12-цятирічної дівчини. 
| |
| |
| Piccolo3 | Дата: Ср, 02.12.2009, 23:19 | Сообщение # 745 |
| Quote (Siver) і я навіть уявити не можу, що зараз може бути в голові в 12-цятирічного хлопця чи 12-цятирічної дівчини. Секс Наркотики Рок"н Ролл!
| |
| |
| ZIGFRID | Дата: Пт, 04.12.2009, 21:21 | Сообщение # 746 |
Награды: 2
| Quote (Piccolo3) Секс Наркотики Рок"н Ролл!
Я змiнив нiк на Nakamuro313!)
| |
| |
| 6o}I{eBiJIbHuй_BaMniP | Дата: Пт, 04.12.2009, 22:32 | Сообщение # 747 |
| Quote (Piccolo3) Секс Наркотики Рок"н Ролл! чел, ти забув про головне... БУХЛО!
| |
| |
| Getanya | Дата: Чт, 10.12.2009, 20:36 | Сообщение # 748 |
| Навіть таке буває в українських кліпах)) 
| |
| |
| Kaname | Дата: Сб, 12.12.2009, 00:39 | Сообщение # 749 |
Награды: 1
| І чого вону туди аніме і ієрогліфи привязали? Взяли самі відомі анімешки і в такий деприсняк втикнули.
| |
| |
| Getanya | Дата: Нд, 20.12.2009, 15:22 | Сообщение # 750 |
| Хто бачив Дес ноут і спанч боб зрозуміє ПРикольно так придумали)) 
Сообщение отредактировал Getanya - Нд, 20.12.2009, 15:23 | |
| |
|